Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
3
5
6
8
9
10
16
20
23
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
3
8
14
21
26
27
 
 
 

February 2017

Ja, så är det. :) Ja, så är det. :)
:) :)
Idag blir det storstädning här. Behövs ibland när man har djur och kattlådor hemma. Idag blir det storstädning här. Behövs ibland när man har djur och kattlådor hemma.
Lite mellanmål och filmtime nu efter storstädningen. Kan behövas lite avkoppling nu. Lite mellanmål och filmtime nu efter storstädningen. Kan behövas lite avkoppling nu.
Mitzy Mitzy
Zantos Zantos
Zantos har nattat sin leksak på min plats. Zantos har nattat sin leksak på min plats.
Så sant Så sant
:) :)
Myskatt. :)) Myskatt. :))
Jag har nog tagit ner Mitzy fyra gånger när jag bäddade sängen, men han är lika envis som jag. Jag har nog tagit ner Mitzy fyra gånger när jag bäddade sängen, men han är lika envis som jag.
Gjorde pizzabullar ikväll att frysa in. Lätt att ta upp och värma i mikron eller äta kalla. Gjorde pizzabullar ikväll att frysa in. Lätt att ta upp och värma i mikron eller äta kalla.
Glad alla hjärtans dag mina vänner. Idag ska vår dansgrupp uppträda på torget med linedance, plus att några av oss ska sjunga varsin låt också. Och vi har Glad alla hjärtans dag mina vänner. Idag ska vår dansgrupp uppträda på torget med linedance, plus att några av oss ska sjunga varsin låt också. Och vi har
:) :)
Matte kan se ska skräckfilmer själv, så ligger jag bara här som skydd. Matte kan se ska skräckfilmer själv, så ligger jag bara här som skydd.
:) :)
Någon som tar plats. ❤️ Någon som tar plats. ❤️
Mellanmål ute på balkongen idag. Mellanmål ute på balkongen idag.
Så klart att man vill kunna titta ut också. Så klart att man vill kunna titta ut också.
Mitzy ville också titta ut lite. Mitzy ville också titta ut lite.
Mina pojkar <3 Mina pojkar <3
Ny smak till fredagsmyset ikväll. Skulle köpt nya polly-påsen också, men den var slut, så måste nog passa på att köpa den så fort de har den. Ny smak till fredagsmyset ikväll. Skulle köpt nya polly-påsen också, men den var slut, så måste nog passa på att köpa den så fort de har den.
Kunde inte låta bli. 10 kr stycket på ICA Maxi. Kunde inte låta bli. 10 kr stycket på ICA Maxi.
Försöker skriva en text till en låt av mina dikter. Så får jag se om jag får hjälp med musiken till låten på jobbet. Det jobbigaste är att best& Försöker skriva en text till en låt av mina dikter. Så får jag se om jag får hjälp med musiken till låten på jobbet. Det jobbigaste är att best&
:) :)

Loading more images...