Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
6
10
11
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
5
7
12
16
17
30
31
 
 
 
 
 

April 2017

Liten tupplur så här på en lördag. :) Liten tupplur så här på en lördag. :)
Visst är han söt? <3 Visst är han söt? <3
Kontrollerar när matte diskar. Kontrollerar när matte diskar.
De här är goda. :)) De här är goda. :))
Sagostund. :) Sagostund. :)
<3 <3
Ge oss godis nuuuu. Du ser väl hur utsvulten jag är. / Zantos. Ge oss godis nuuuu. Du ser väl hur utsvulten jag är. / Zantos.
Idag när matte dammsugade var det bäst att gömma sig. Idag när matte dammsugade var det bäst att gömma sig.
:) :)
:)) :))
:) :)
På torsdag är sista bordtennisen innan sommaren, och då blir det klubbmästerskap. Får hoppas att det går bra då, för jag har blivit grymt bra nu. På torsdag är sista bordtennisen innan sommaren, och då blir det klubbmästerskap. Får hoppas att det går bra då, för jag har blivit grymt bra nu.
I morgon förmiddag ska en sköterska hos veterinären titta på Zantos tänder, för jag misstänker att han har problem med någon tand. Han vill inte riktigt &auml I morgon förmiddag ska en sköterska hos veterinären titta på Zantos tänder, för jag misstänker att han har problem med någon tand. Han vill inte riktigt ä
Riktigt skön kväll idag. Riktigt skön kväll idag.
Apelsin och skräckfilm efter ett träningspass. Apelsin och skräckfilm efter ett träningspass.
Detta är det bästa. Mys med matte. <3 Detta är det bästa. Mys med matte. <3
19 april blir det påsktävling på bowlingen. Och fika blir vi bjudna på 20 minuter innan. Så det blir nog trevligt och kul. I julas vann jag ju, så man får se h 19 april blir det påsktävling på bowlingen. Och fika blir vi bjudna på 20 minuter innan. Så det blir nog trevligt och kul. I julas vann jag ju, så man får se h
Utanför balkongen. Utanför balkongen.
Strålande sol idag. Och glömde berätta om klubbmästerskapet i bordtennisen. Jag gick inte vidare till slutspelet, men kul var det ändå. Och nu väntar jag på Strålande sol idag. Och glömde berätta om klubbmästerskapet i bordtennisen. Jag gick inte vidare till slutspelet, men kul var det ändå. Och nu väntar jag på
Solnedgång Solnedgång
Solnedgång Solnedgång
Ska bli pastagratäng idag med grillkorv, bacon och lök i. Gör mycket idag så att jag kan frysa in också. Ska bli pastagratäng idag med grillkorv, bacon och lök i. Gör mycket idag så att jag kan frysa in också.
Mammas katter. Den röda katten Hannes är 17 år. Under min uppväxt var han min favorit innan jag skaffade egna katter. Mammas katter. Den röda katten Hannes är 17 år. Under min uppväxt var han min favorit innan jag skaffade egna katter.
Är hos mamma idag! Så nu blir det lite fika. Är hos mamma idag! Så nu blir det lite fika.
Jag och syrrans hund Jag och syrrans hund

Loading more images...