Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
6
10
11
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
5
7
12
16
17
30
31
 
 
 
 
 

22 April 2017

Idag har jag varit hela dagen i Väla med min ledsagare. Så det blev lite shoppat där. Och till lunch åt jag bakad potatis med skagenröra. Men dock smakade röran bara sa Idag har jag varit hela dagen i Väla med min ledsagare. Så det blev lite shoppat där. Och till lunch åt jag bakad potatis med skagenröra. Men dock smakade röran bara sa
Köpte klubbor i Väla. Det var 3 stycken för 12 kr, så köpte 6 stycken. Köpte klubbor i Väla. Det var 3 stycken för 12 kr, så köpte 6 stycken.
Köpte dricka i Väla, så det kan jag ha ikväll till en film och chips. Köpte dricka i Väla, så det kan jag ha ikväll till en film och chips.
Köpte ett par byxor i Väla Köpte ett par byxor i Väla
Köpte en tröja i Väla Köpte en tröja i Väla
Köpte en till tröja i Väla. Och så köpte jag presenter till syrran som fyller år nästa vecka 28 april, men det lägger jag inte upp på internet ifall hon Köpte en till tröja i Väla. Och så köpte jag presenter till syrran som fyller år nästa vecka 28 april, men det lägger jag inte upp på internet ifall hon

Direct link:
http://dayviews.com/19-martina-88/2017/4/22/