Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
6
10
11
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
5
7
12
16
17
30
31
 
 
 
 
 

9 April 2017

Mammas katter. Den röda katten Hannes är 17 år. Under min uppväxt var han min favorit innan jag skaffade egna katter. Mammas katter. Den röda katten Hannes är 17 år. Under min uppväxt var han min favorit innan jag skaffade egna katter.
Är hos mamma idag! Så nu blir det lite fika. Är hos mamma idag! Så nu blir det lite fika.
Jag och syrrans hund Jag och syrrans hund
Jag och Caprice Jag och Caprice
Varit ute en lång runda med mamma och Jessica. Och jag tog en del bilder med systemkameran. Varit ute en lång runda med mamma och Jessica. Och jag tog en del bilder med systemkameran.
Träd i vatten kan ju bli fint på bild. :) Träd i vatten kan ju bli fint på bild. :)
Var ju tvungen att fota lite grönt också. :) Var ju tvungen att fota lite grönt också. :)
Syrrans hund Amigo. Blev verkligen nöjd med bilden. Syrrans hund Amigo. Blev verkligen nöjd med bilden.
En äng kan ju också vara fint på bild. Det var fint med solen som lyste också. En äng kan ju också vara fint på bild. Det var fint med solen som lyste också.
:)) :))
Fanns lite blommor här och där i Lagan som jag fotade också. Fanns lite blommor här och där i Lagan som jag fotade också.
Vad är detta för blommor? Kommer inte ihåg om det är vårstjärnor eller vad det är för något? Vad är detta för blommor? Kommer inte ihåg om det är vårstjärnor eller vad det är för något?
Någon som vet vad detta är för blomma? Tyckte den var väldigt fin. Någon som vet vad detta är för blomma? Tyckte den var väldigt fin.
Påsklilja Påsklilja
Påsklilja Påsklilja
Vitsippor finns det gott om i Lagan. Men här i Ljungby har jag inte sett en enda ännu. Vitsippor finns det gott om i Lagan. Men här i Ljungby har jag inte sett en enda ännu.
Lagaån Lagaån
Jag gillar det här stället nedanför en bro. Det är så fint med alla stenar och vattnet. Jag gillar det här stället nedanför en bro. Det är så fint med alla stenar och vattnet.
En häftig mossa som jag var tvungen att fota. Tyckte det var jätte fint. En häftig mossa som jag var tvungen att fota. Tyckte det var jätte fint.
:) :)
Caprice var lite törstig, så hon passade på att dricka lite i ån. Caprice var lite törstig, så hon passade på att dricka lite i ån.
Vitsippor Vitsippor
Vide som har slagit ut. Vide som har slagit ut.
:)) :))
:)) :))
Mycket vide Mycket vide
Lagaån Lagaån
Tyckte det blev så fint med solen som höll på att gå ner. Blev så fin färg. Tyckte det blev så fint med solen som höll på att gå ner. Blev så fin färg.

Direct link:
http://dayviews.com/19-martina-88/2017/4/9/