Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
4
5
7
13
18
19
20
21
25
27
28
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
3
4
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 
 

June 2017

Riktigt skönt och härligt väder idag. Det ska vara lite sol och uppehåll hela dagen idag. Bra när man ska till crossbanan och köra ikväll. Riktigt skönt och härligt väder idag. Det ska vara lite sol och uppehåll hela dagen idag. Bra när man ska till crossbanan och köra ikväll.
Varit ute på en lång skogspromenad i lite mer än en timme. Jätte skönt ute, men blåser hemsk mycket. Varit ute på en lång skogspromenad i lite mer än en timme. Jätte skönt ute, men blåser hemsk mycket.
Då blir det en dusch nu efter att ha varit på crossbanan. :) Då blir det en dusch nu efter att ha varit på crossbanan. :)
Soffmys. <3 Soffmys. <3
Detta blir mitt fredagsmys ikväll medan jag ser på "Bröllop och Jäkelskap" på TV12. Detta blir mitt fredagsmys ikväll medan jag ser på "Bröllop och Jäkelskap" på TV12.
Varit på Kastebergs gårdsbutik idag. Köpte hem lite saker. De här skorporna är jätte goda. De har fått kaninungar där nu också och har kycklingar. J&au Varit på Kastebergs gårdsbutik idag. Köpte hem lite saker. De här skorporna är jätte goda. De har fått kaninungar där nu också och har kycklingar. J&au
Köpte detta till Mitzy också mot hårbollar. Han fäller rejält. Köpte detta till Mitzy också mot hårbollar. Han fäller rejält.
Köpte även ett löste där som jag ska smaka ikväll. Köpte även ett löste där som jag ska smaka ikväll.
Bjuder syrran på mat idag. Krämig potatisgratäng med vitlök i och stekt kassler. Bjuder syrran på mat idag. Krämig potatisgratäng med vitlök i och stekt kassler.
Ha en bra nationaldag. Ha en bra nationaldag.
Syrrans katt Frasse. Syrrans katt Frasse.
Syrrans katt Penny. Syrrans katt Penny.
Varit en stund i Hembygdsparken. :) Varit en stund i Hembygdsparken. :)
:) :)
2 år har nu gått sedan du föddes, och jag är glad att du har kommit in i mitt liv efter Ronjas bortgång. Du hjälpte mig med sorgen och du gör mig glad varje dag m 2 år har nu gått sedan du föddes, och jag är glad att du har kommit in i mitt liv efter Ronjas bortgång. Du hjälpte mig med sorgen och du gör mig glad varje dag m
Lite lerigt på crossbanan idag. Lite lerigt på crossbanan idag.
Katterna fått present av en brevkompis idag. Zantos äter inte godis. Han är jätte kräsen. Men Mitzy äter allt, så Mitzy blev väldigt glad. Katterna fått present av en brevkompis idag. Zantos äter inte godis. Han är jätte kräsen. Men Mitzy äter allt, så Mitzy blev väldigt glad.
Gott med gräs. Det är innerkornshavre som är mycket bättre. Och det är det enda kattgräs som katterna gillar. Gott med gräs. Det är innerkornshavre som är mycket bättre. Och det är det enda kattgräs som katterna gillar.
Zantos på helspänn efter att någon hostade i trapphuset. Zantos på helspänn efter att någon hostade i trapphuset.
Mitzy Mitzy
Sola lite. Sola lite.
<3 <3
Syrrans ledsagare sa att denna är jätte god, men själv har jag inte vågat testa den ännu eftersom det inte låter gott. Men jag älskar kokos. Så nu ska det bl Syrrans ledsagare sa att denna är jätte god, men själv har jag inte vågat testa den ännu eftersom det inte låter gott. Men jag älskar kokos. Så nu ska det bl
Efter förslag från syrran. Ägg, dillmajonnäs och räkor. Efter förslag från syrran. Ägg, dillmajonnäs och räkor.
Ansiktsmask innan man fönar håret efter duschen. Ska träffa min ledsagare idag också, så det ska bli kul. Vi ska träffas i morgon också eftersom vi inte har tr&a Ansiktsmask innan man fönar håret efter duschen. Ska träffa min ledsagare idag också, så det ska bli kul. Vi ska träffas i morgon också eftersom vi inte har tr&a

Loading more images...