Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
1
2
3
4
5
17
21
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
16
18
22
25
26
 
 

August 2017

Idag var jag och min ledsagare i Odensjö. Det var bilutställning, musik och lite annat där. Vi hade trevligt, och vi köpte varsin korv med bröd som fika. Tog några bilder där med mobilen. Idag var jag och min ledsagare i Odensjö. Det var bilutställning, musik och lite annat där. Vi hade trevligt, och vi köpte varsin korv med bröd som fika. Tog några bilder där med mobilen.
Vi gick vid sjön också och satt vid sjön när vi åt korv. Men väldigt blåsigt. Vi gick vid sjön också och satt vid sjön när vi åt korv. Men väldigt blåsigt.
Sjön Sjön
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
Sådana här bilar gillar jag. Sådana här bilar gillar jag.
. .
Jag och min pojke Jag och min pojke
Han är väldigt stor nu och får inte plats i knät. Halva honom i knät och halva på soffan. Jätte stor har han blivit. Han är väldigt stor nu och får inte plats i knät. Halva honom i knät och halva på soffan. Jätte stor har han blivit.
Såg att dayviews ska vara kvar. Härligt! Men dock finns tydligen inte appen kvar, för den går inte att hitta i AppStore. Synd! Varit en underbar dag idag. Cyklade till Bräkentorp med min ledsaga Såg att dayviews ska vara kvar. Härligt! Men dock finns tydligen inte appen kvar, för den går inte att hitta i AppStore. Synd! Varit en underbar dag idag. Cyklade till Bräkentorp med min ledsaga
:) :)
. .
. .
:) :)
Mötte en larv på vägen. Mötte en larv på vägen.
Kväll ute på balkongen. Och som ni ser är Mitzy rakad i sommar. Han mår jätte dåligt av värmen. Han älskade att bli rakad och somnade när jag rakade honom. Så det gick mycket bättre än vä Kväll ute på balkongen. Och som ni ser är Mitzy rakad i sommar. Han mår jätte dåligt av värmen. Han älskade att bli rakad och somnade när jag rakade honom. Så det gick mycket bättre än vä
28 juli fyllde jag år, så 29 juli hade jag och syrran kalas, för syrran fyllde år 25 juli. Vi bjöd på kakor, bullar, glass, kolasås, hallonsås, strössel och maränger. Det blev ett lyckat kal 28 juli fyllde jag år, så 29 juli hade jag och syrran kalas, för syrran fyllde år 25 juli. Vi bjöd på kakor, bullar, glass, kolasås, hallonsås, strössel och maränger. Det blev ett lyckat kal
Idag har katterna fått vara ute på eftermiddagen. Blev en riktigt lång promenad på innergården. Idag har katterna fått vara ute på eftermiddagen. Blev en riktigt lång promenad på innergården.
. .
. .

Loading more images...