Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
1
2
6
8
9
11
12
17
20
21
27
 
 
 
 
 

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
1
3
4
6
9
11
12
14
15
16
19
21
22
26
28
 
 

February 2018

Idag var jag ute på en timmes promenad i snöovädret. Snöade massor. Och efteråt gjorde jag hemmagjord varm chokladmjölk med mellanmål till. Idag var jag ute på en timmes promenad i snöovädret. Snöade massor. Och efteråt gjorde jag hemmagjord varm chokladmjölk med mellanmål till.
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
. .
Mitzy borstad och fin. Klippte bort några tovor från hans mage. Han har krullig päls under magen som tovar sig lätt, och särskilt nu när han har så himla elektrisk päls. Mitzy borstad och fin. Klippte bort några tovor från hans mage. Han har krullig päls under magen som tovar sig lätt, och särskilt nu när han har så himla elektrisk päls.
Tupplur Tupplur
<3 <3
Zantos har det gott i tvättkorgen. Zantos har det gott i tvättkorgen.
Nu har vi fått snö igen. Och massor denna gång. Säkert 20 cm. Och himlen var helt klar hela dagen. Och -4 grader. Härligt! Nu har vi fått snö igen. Och massor denna gång. Säkert 20 cm. Och himlen var helt klar hela dagen. Och -4 grader. Härligt!
:) :)
:) :)
:) :)
:) :)
:) :)
:) :)
Mitzy somnat i soffan Mitzy somnat i soffan
I idag var jsg ute på en timmes promenad runt ån. Och den är extremt mycket vatten i ån, och träden och marken är översvämmad på många ställen. I idag var jsg ute på en timmes promenad runt ån. Och den är extremt mycket vatten i ån, och träden och marken är översvämmad på många ställen.
. .
. .
. .

Loading more images...