Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
3
8
9
10
15
18
24
25
26
28
 
 
 
 
 
 
 

May 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
2
5
11
16
17
19
28
 
 
 
 

30 April 2018

Mitt husdjur på balkongen. :) Mitt husdjur på balkongen. :)
Jag och katterna önskar er en riktigt fin och trevlig valborg. :) Jag och katterna önskar er en riktigt fin och trevlig valborg. :)
Mitzy Mitzy
Zantos Zantos
Idag var jag hos mamma i Lagan. Idag var jag hos mamma i Lagan.
På kvällen var jag, mamma och två av mina systrar i Gavlö mot Bolmsö. Och min morbror och hans fru hade hand om valborgsfirandet där i år. Men det var första gången vi var på valborgsfirande På kvällen var jag, mamma och två av mina systrar i Gavlö mot Bolmsö. Och min morbror och hans fru hade hand om valborgsfirandet där i år. Men det var första gången vi var på valborgsfirande
Solnedgång och liten majbrasa. Solnedgång och liten majbrasa.
Azlan Azlan
Azlan Azlan
Syrran tog en bild på mig vid sjön. Syrran tog en bild på mig vid sjön.
Närmare bild på mig som syrran tog. Närmare bild på mig som syrran tog.
Min syster Sandra. Min syster Sandra.
Kören sjöng så fint. Och min morbrors fru är med i kören och står längst fram i mitten vid mikrofonen. Kören sjöng så fint. Och min morbrors fru är med i kören och står längst fram i mitten vid mikrofonen.
Mammas ena katt Fredde. Mammas ena katt Fredde.
Majbrasan Majbrasan
Mamma hade fullt upp med att ta kort på majbrasan. Och mina systrar Sandra och Sabine står bredvid. Mamma hade fullt upp med att ta kort på majbrasan. Och mina systrar Sandra och Sabine står bredvid.
Mamma, Sandra, Sabine och Azlan. Fast Sabine kom inte riktigt med på denna bild, så därför sparade jsg förra bilden också där hon kom med. Mamma, Sandra, Sabine och Azlan. Fast Sabine kom inte riktigt med på denna bild, så därför sparade jsg förra bilden också där hon kom med.
Majbrasan. Majbrasan.
. .
Blev lite fyrverkerier också. Tog både kort med mobilen och filmade. Blev lite fyrverkerier också. Tog både kort med mobilen och filmade.
. .
. .

Direct link:
http://dayviews.com/19-martina-88/2018/4/30/