Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
1
4
5
6
8
10
12
17
19
22
23
25
26
27
 
 
 
 
 
 

August 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
3
11
14
15
16
19
21
22
23
26
27
28
29
 
 
 

July 2018

Ska vara på Liseberg hela dagen idag med min ledsagare. Och man får se om vi hamnar i TV när vi åker karuseller medan "Lotta på Liseberg" är. Vi kommer hem ca 24 i natt. Ska vara på Liseberg hela dagen idag med min ledsagare. Och man får se om vi hamnar i TV när vi åker karuseller medan "Lotta på Liseberg" är. Vi kommer hem ca 24 i natt.
Testa denna till fika idag. :) Köpte även hem en paket båtglassar. Testa denna till fika idag. :) Köpte även hem en paket båtglassar.
Mys på balkongen Mys på balkongen
Litet hus eller för stor katt. :)) Men han löste det bra. Litet hus eller för stor katt. :)) Men han löste det bra.
Fåglarna på taket hade en massa ljud för sig som fick Zantos att spärra upp ögonen. Fåglarna på taket hade en massa ljud för sig som fick Zantos att spärra upp ögonen.
:) :)
Tog en motionsrunda. Jätte varmt, så svetten rann om en. Men skönt att röra på sig i alla fall. Tog en motionsrunda. Jätte varmt, så svetten rann om en. Men skönt att röra på sig i alla fall.
. .
. .
. .
. .
. .
Nu har jag semester i 5 veckor. Jätte skönt! Nu har jag semester i 5 veckor. Jätte skönt!
Lagaån Lagaån
Lagaån Lagaån
Lagaån Lagaån
Jag gillar de här blommorna. Jag gillar de här blommorna.
:) :)
Bad nu på förmiddagen i utebadet med min ledsagare. Och ikväll ska jag till Hembygdsparken med en vän som har varit min ledsagare innan. Vi ska lyssna på artisterna som spelar och sjunger där. D Bad nu på förmiddagen i utebadet med min ledsagare. Och ikväll ska jag till Hembygdsparken med en vän som har varit min ledsagare innan. Vi ska lyssna på artisterna som spelar och sjunger där. D
Idag fick katterna gå ut en stund på innergården. Det var de väldigt glada för. Idag fick katterna gå ut en stund på innergården. Det var de väldigt glada för.
Det var full fart på Zantos. Han jagade fjärilar och allt som rörde sig. Han var väldigt lycklig. Det var full fart på Zantos. Han jagade fjärilar och allt som rörde sig. Han var väldigt lycklig.
:) :)
. .
Mitzy på upptäcktsfärd Mitzy på upptäcktsfärd
. .

Loading more images...