Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
3
4
6
9
11
16
21
26
27
28
29
30
31
 

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

March 2019

Frallorna jag bakade igår är jätte goda, så de kommer jag fortsätta att baka. Men väldigt mättande, så orkade bara äta en halv, så plastar in den andra halvan och äter till kvällsmat ikvä Frallorna jag bakade igår är jätte goda, så de kommer jag fortsätta att baka. Men väldigt mättande, så orkade bara äta en halv, så plastar in den andra halvan och äter till kvällsmat ikvä
Mys med matte Mys med matte
Idag var jag och fyra systrar hos pappa. Vi fikade, tog promenad med 3 hundar och spelade Memory och UNO som jag hade tagit med. Och pappa har mycket snödroppar i sin trädgård. Idag var jag och fyra systrar hos pappa. Vi fikade, tog promenad med 3 hundar och spelade Memory och UNO som jag hade tagit med. Och pappa har mycket snödroppar i sin trädgård.
Snödroppar i pappas trädgård. Snödroppar i pappas trädgård.
Finns vintergäck i pappas trädgård också. Finns vintergäck i pappas trädgård också.
I söndags var jag i badhuset med min nya ledsagare, och vi hade jätte kul. Hon deltog i allt men vågar inte ännu åka den stora vattenrutschbanan "toaletten", så vi åkte varsin, men det var full I söndags var jag i badhuset med min nya ledsagare, och vi hade jätte kul. Hon deltog i allt men vågar inte ännu åka den stora vattenrutschbanan "toaletten", så vi åkte varsin, men det var full
<3 <3
Nu har man köpt nya filmen som kom ut från 3 mars. Den är billigare på ICA än på internet, så köpte den på ICA. Kostar bara 129 kr där, men 149 på internet. Den är ju så himla bra. Nu har man köpt nya filmen som kom ut från 3 mars. Den är billigare på ICA än på internet, så köpte den på ICA. Kostar bara 129 kr där, men 149 på internet. Den är ju så himla bra.
Bowlat med min ledsagare idag, och jag vann med lite mer än 200 poäng. Jag fick 13 strike och 11 spärr. Och efteråt fikade vi på stan, så jag fikade med chokladboll. Bowlat med min ledsagare idag, och jag vann med lite mer än 200 poäng. Jag fick 13 strike och 11 spärr. Och efteråt fikade vi på stan, så jag fikade med chokladboll.
<3 <3
<3 <3
. .
Fredagsmys under filten i mattes knä. Fredagsmys under filten i mattes knä.
Gjorde blåbärspaj till fika idag. Gjorde blåbärspaj till fika idag.
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Mitzys födelsedag. 11 år idag. Grattis min fina pojke! Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Mitzys födelsedag. 11 år idag. Grattis min fina pojke!
<3 <3
Mitzys lilla kalas. Räkor och makrill i tomatsås. Mitzys lilla kalas. Räkor och makrill i tomatsås.
mitt monster under filten. :) <3 mitt monster under filten. :) <3
Ikväll var och min ledsagare på filmkväll för omsorgen. De visade "Draktränaren". Jag är inte så förtjust i tecknat, men jag går på alla aktiviteter för omsorgen för att komna ut. Vi hade Ikväll var och min ledsagare på filmkväll för omsorgen. De visade "Draktränaren". Jag är inte så förtjust i tecknat, men jag går på alla aktiviteter för omsorgen för att komna ut. Vi hade
Mys i soffan. Mys i soffan.
Matte kokar ägg till frukost, så vi hjälper henne hålla koll på äggen. Matte kokar ägg till frukost, så vi hjälper henne hålla koll på äggen.
Idag fick jag akuttid till veterinären för Mitzy, för han har stort problem med ögat, och det visade sig att han har en skada på hornhinnan, så nu blir det ögonsalva för honom och återbesök Idag fick jag akuttid till veterinären för Mitzy, för han har stort problem med ögat, och det visade sig att han har en skada på hornhinnan, så nu blir det ögonsalva för honom och återbesök
Min fina pojke <3 Min fina pojke <3
. .
. .

Loading more images...