Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
3
10
16
17
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

April 2019

 
Kassler och potatissallad. Kassler och potatissallad.
Ån ikväll. Ån ikväll.
Ute på balkongen. Ute på balkongen.
Idag är det 15 grader varmt här i Ljungby. Idag är det 15 grader varmt här i Ljungby.
För varmt med jacka på sig. 15 grader varmt, men känns som 18-19 grader. För varmt med jacka på sig. 15 grader varmt, men känns som 18-19 grader.
Vitsippa Vitsippa
Kommer nog bli fina påskliljor när de har slagit ut. :) Kommer nog bli fina påskliljor när de har slagit ut. :)
Idag ska jag se denna på bio med syrran. Den visas bara idag med engelskt tal, så vi kunde inte välja dag, så vi är tvungna att se den idag när den bara visas idag. Och i helgen visas den med sv Idag ska jag se denna på bio med syrran. Den visas bara idag med engelskt tal, så vi kunde inte välja dag, så vi är tvungna att se den idag när den bara visas idag. Och i helgen visas den med sv
Idag var det återbesök hos veterinären, och allt gick gick bra där. Han är inte bra ännu, och jag fick veta att ögondroppar med antibiotika som han har haft nu torkar ut ögonen, så han har in Idag var det återbesök hos veterinären, och allt gick gick bra där. Han är inte bra ännu, och jag fick veta att ögondroppar med antibiotika som han har haft nu torkar ut ögonen, så han har in
Köpte de här fyra på Dollarstore. 2 för 10 kr, och kunde inte välja smak, så valde 4 påsar. Blir kul att testa den med smak av stek. Köpte de här fyra på Dollarstore. 2 för 10 kr, och kunde inte välja smak, så valde 4 påsar. Blir kul att testa den med smak av stek.
Idag var jag på vårmarknad med två av mina systrar. Och det var jätte varmt med strålande sol, men blåsigt. Jag köpte denna ring för 150 kr. Det är riktig stål som man inte blir svart av sa Idag var jag på vårmarknad med två av mina systrar. Och det var jätte varmt med strålande sol, men blåsigt. Jag köpte denna ring för 150 kr. Det är riktig stål som man inte blir svart av sa
(Marknad) Köpte de här kylskåpsmagneterna. Mamma får sin på mors dag eftersom hon inte fyller år förrän i augusti, och pappa får sin när han fyller år i juni. (Marknad) Köpte de här kylskåpsmagneterna. Mamma får sin på mors dag eftersom hon inte fyller år förrän i augusti, och pappa får sin när han fyller år i juni.
(Marknad) Köpte 2 pärmar för 10 kr stycket. Behöver pärmar till mina papper och räkningar. Kostar 40 kr på ICA Maxi, så passade på att köpa två stycken på marknaden när de bara kostade 1 (Marknad) Köpte 2 pärmar för 10 kr stycket. Behöver pärmar till mina papper och räkningar. Kostar 40 kr på ICA Maxi, så passade på att köpa två stycken på marknaden när de bara kostade 1
(Marknad) Köpte lite marknadsgodis. Bara daim och nougat. Det är det enda godis jag tycker om på marknaden. (Marknad) Köpte lite marknadsgodis. Bara daim och nougat. Det är det enda godis jag tycker om på marknaden.
(Marknad) Köper alltid sådant här på marknaden. Den med jordgubb-crisp och den andra med banan är mina favoriter. (Marknad) Köper alltid sådant här på marknaden. Den med jordgubb-crisp och den andra med banan är mina favoriter.
(Marknad) Köpte även 3 sorters Te. After Eight har jsg smakat ikväll, men smakar bara choklad och ingen mint, men väldigt god. (Marknad) Köpte även 3 sorters Te. After Eight har jsg smakat ikväll, men smakar bara choklad och ingen mint, men väldigt god.
Det var riktigt skönt ute ikväll. Det var riktigt skönt ute ikväll.
. .
. .
. .
Såg ett rådjur. Såg ett rådjur.
Kastebergs Gård Kastebergs Gård
Kastebergs Gård Kastebergs Gård
Kastebergs Gård Kastebergs Gård
Kastebergs Gård Kastebergs Gård

Loading more images...