Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

April 2019

M
T
W
T
F
S
S
3
10
16
17
22
23
26
 
 
 
 
 
 

May 2019

M
T
W
T
F
S
S
 
 
8
9
10
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

28 April

Idag fyller ena syrran Sandra 29 år. Blir kalas i eftermiddag med bara mig, Sandra, vår ena syster och mamma och pappa. Kalaset blir hos mig eftersom Sandra inte har några sittplatser. Idag fyller ena syrran Sandra 29 år. Blir kalas i eftermiddag med bara mig, Sandra, vår ena syster och mamma och pappa. Kalaset blir hos mig eftersom Sandra inte har några sittplatser.
Jag har bakat vaniljkrokar till syrrans kalas... Jag har bakat vaniljkrokar till syrrans kalas...
Jag har även bakat rulltårta till hennes kalas. Hon misslyckas med rulltårtor, men vill gärna ha rulltårta till kalaset, och jag är jätte bra på att göra rulltårta, så jag bakade rulltårta Jag har även bakat rulltårta till hennes kalas. Hon misslyckas med rulltårtor, men vill gärna ha rulltårta till kalaset, och jag är jätte bra på att göra rulltårta, så jag bakade rulltårta
Det blev litet kalas för syrran idag som fyller 29 år. Och mammas hund fyller också år idag och blir 11 år. Det blev litet kalas för syrran idag som fyller 29 år. Och mammas hund fyller också år idag och blir 11 år.
Alla kakorna är hemmagjorda utom havrekakorna med chokladstrimlor på. Alla kakorna är hemmagjorda utom havrekakorna med chokladstrimlor på.
Efter kakorna blev det cheesecake med blåbär. Jätte god! Det är en helt ny tårta/kaka från ICA Maxi. Efter kakorna blev det cheesecake med blåbär. Jätte god! Det är en helt ny tårta/kaka från ICA Maxi.
Syrrans hund Azlan hade slips på sig idag på kalaset. Syrrans hund Azlan hade slips på sig idag på kalaset.
Han är så fin med sin slips. Han är så fin med sin slips.
Mammas hund Caprice som också fyller år idag. 11-åring. Mammas hund Caprice som också fyller år idag. 11-åring.
Mammas hund Caprice som också fyller år idag. 11-åring. Mammas hund Caprice som också fyller år idag. 11-åring.
Lagaån Lagaån
Lagaån Lagaån
Det var väldigt varmt på en timmes joggingrunda. Det var väldigt varmt på en timmes joggingrunda.
Lagaån Lagaån

Direct link:
http://dayviews.com/19-martina-88/2019/4/28/