Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

6 June 2018

Är så torrt ute att det är svårt att hitta mat till Barbie. Får åka till arken och köpa syrsor. Är så torrt ute att det är svårt att hitta mat till Barbie. Får åka till arken och köpa syrsor.
Barbie är hungrig. Barbie är hungrig.
Magnus får inte vara i soffan. Magnus får inte vara i soffan.
Printade ut fler kartor. Magnus tyckte det var otäckt. Printade ut fler kartor. Magnus tyckte det var otäckt.
Charlie. Charlie.
Magnus och jag gick fågelvägen upp till en kontroll. När vi kom fram hittade vi en väg..... Magnus och jag gick fågelvägen upp till en kontroll. När vi kom fram hittade vi en väg.....
Tittade på kartan. Kunde ha gjort det lite lättare för oss istället för att gå rakt upp för berget. Tittade på kartan. Kunde ha gjort det lite lättare för oss istället för att gå rakt upp för berget.
Dammen i Hemmanet. Dammen i Hemmanet.
Magnus. Magnus.
Magnus hittade ett ormskinn. Magnus hittade ett ormskinn.
Ormskinn. Ormskinn.
Blev en promenad i terräng på 3,84 km och tog 1 timme och 50 min. Blev en promenad i terräng på 3,84 km och tog 1 timme och 50 min.
Fler än jag tar kontroller. Måste ta fler för att klättra vidare. Fler än jag tar kontroller. Måste ta fler för att klättra vidare.
Rosentry. Rosentry.
Rosentry. Rosentry.
Charlie och Yang. Charlie och Yang.
Douglas och Vladimir med två bäbisar. Är kallare ute så efter en veckas utevistelse har dom varit inne i två dygn nu. Douglas och Vladimir med två bäbisar. Är kallare ute så efter en veckas utevistelse har dom varit inne i två dygn nu.
Liv har börjat gräva. Måste skaffa en större sandlåda till henne. Liv har börjat gräva. Måste skaffa en större sandlåda till henne.
Kolla! Jag har hittat igen Ässmeralda. Hon är ett par cm ner i kokossubstratet. Kolla! Jag har hittat igen Ässmeralda. Hon är ett par cm ner i kokossubstratet.
Ässmeralda. Ässmeralda.
Magnus och Charlie. Magnus och Charlie.
Skinka och mjölk på kort datum i kylen så det fick bli paj till middag. Skinka och mjölk på kort datum i kylen så det fick bli paj till middag.
Hämtat fler kartonger nere hos pappa. Hämtat fler kartonger nere hos pappa.
Tony, pappa och Ragnhild. Tony, pappa och Ragnhild.
Vallmo. Vallmo.
Kaprifol. Kaprifol.

Direct link:
http://dayviews.com/berghill/2018/6/6/