Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

August 2011

M
T
W
T
F
S
S
1
2
7
15
17
19
23
25
 
 
 
 
 

September 2011

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
1
6
7
15
20
21
22
23
24
26
27
 
 
 

20 August 2011

En intensiv dag... det börjar med dop kl 14.00 sen blir det bröllop kl 15.00 :-) men vi är taggade till tusen. En intensiv dag... det börjar med dop kl 14.00 sen blir det bröllop kl 15.00 :-) men vi är taggade till tusen.
Idag var det söta lilla Emelies dop dag. Den vill vi för allt i världen inte missa. Idag var det söta lilla Emelies dop dag. Den vill vi för allt i världen inte missa.
Men först måste ju mössan av... annarsblir det inge dop ;-) Men först måste ju mössan av... annarsblir det inge dop ;-)
Storebror William ville inte ställa upp på något familjefoto. Så det blev bara 3/4 av familjen Berglund/Gustafsson Storebror William ville inte ställa upp på något familjefoto. Så det blev bara 3/4 av familjen Berglund/Gustafsson
sen ringer klockorna för bröllop.... först tågar Oliver med syrran smilla in.... sen ringer klockorna för bröllop.... först tågar Oliver med syrran smilla in....
sen kommer det vackra brudparet Rickard och Katinka... sen kommer det vackra brudparet Rickard och Katinka...
de har inte ens hunnit till altaret och mina tårar sprutar redan. de har inte ens hunnit till altaret och mina tårar sprutar redan.
Allt avklarat, här kommer hela familjen Olovsson. Allt avklarat, här kommer hela familjen Olovsson.
Alla väntar med spänning.... Alla väntar med spänning....
på kyssen som äntligen kom :-) på kyssen som äntligen kom :-)
Så fina så fina... Så fina så fina...
Hela lilla familjen. Hela lilla familjen.
Brudparet anländer till festen i ett fint vrålåk och möts av riskastning och champange Brudparet anländer till festen i ett fint vrålåk och möts av riskastning och champange
Hela mamma gänget Hela mamma gänget
precis som sig bör... när brudgummen/bruden lämnar bordet så skall gästerna kyssa den kvarlämnade. Här är det Peter, Magnus och fidde som kysser bruden ;-) precis som sig bör... när brudgummen/bruden lämnar bordet så skall gästerna kyssa den kvarlämnade. Här är det Peter, Magnus och fidde som kysser bruden ;-)
Bröllopstårtan Bröllopstårtan
Kvinnan talar männen lyssnar .-) Kvinnan talar männen lyssnar .-)
Dags att inta tårtan Dags att inta tårtan
Bröllopsvalsen Bröllopsvalsen
Det visade sig att en av gästerna varit med i "american let´s dance" eller om det nu var "so you think you can dance". Så givetvis bjöd han på ett nummer utöver alla andras ;-) Det visade sig att en av gästerna varit med i "american let´s dance" eller om det nu var "so you think you can dance". Så givetvis bjöd han på ett nummer utöver alla andras ;-)
Givetvis ville Magnus också visa hans takter... tur att det finns såna som Magnus som bjuda lite på sig själv. Givetvis ville Magnus också visa hans takter... tur att det finns såna som Magnus som bjuda lite på sig själv.
Vet inte vad det var i glasen ... länge sedan man sett peter så på G på dansglovet. Här med Ullis & Tana Vet inte vad det var i glasen ... länge sedan man sett peter så på G på dansglovet. Här med Ullis & Tana
In på småtimmarna valde bruden att byta till en mer dansvänligare klänning. Men lika fin är hon ändå. In på småtimmarna valde bruden att byta till en mer dansvänligare klänning. Men lika fin är hon ändå.
Sent som attans och fötterna är bra runda men vi ger inte upp dansandet. Sent som attans och fötterna är bra runda men vi ger inte upp dansandet.
Magnus allas vår DJ Magnus allas vår DJ

Direct link:
http://dayviews.com/charmtrollsmor/2011/8/20/