Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2012

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
28
30
31
 
 
 
 
 
 

February 2012

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 

5 January 2012

(cosplay när man bakar... hell fucking yes!) John: Do you have smuppets in the dishwasher? Dave: Probably yes... What does this cake contain by the way? John: bluh, bluh, bluh and... Dave's Face. (cosplay när man bakar... hell fucking yes!) John: Do you have smuppets in the dishwasher? Dave: Probably yes... What does this cake contain by the way? John: bluh, bluh, bluh and... Dave's Face.
min första bild (mobba inte <3) Jag och mina vänner har gjort en egen cosplay/lajv, hehe Jag på bilden med min fina peruk och min underbara pilbåge X) min första bild (mobba inte <3) Jag och mina vänner har gjort en egen cosplay/lajv, hehe Jag på bilden med min fina peruk och min underbara pilbåge X)
Cosplay in the making~ (Fast "scarfen" eller vad man ska kalla det är fail och slängd numera!) Jag gör den inte för någon särskild cosplay precis, utan jag gör den för att jag så gärna vil Cosplay in the making~ (Fast "scarfen" eller vad man ska kalla det är fail och slängd numera!) Jag gör den inte för någon särskild cosplay precis, utan jag gör den för att jag så gärna vil
Spain (APH) (this costume I not officialy used it in a convention because I have not the wig D':) Spain (APH) (this costume I not officialy used it in a convention because I have not the wig D':)

Direct link:
http://dayviews.com/cosplayare/2012/1/5/