Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
2
5
6
8
10
13
14
15
17
18
19
20
21
22
26
27
29
30
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
21
31
 
 
 
 

25 July 2017

Idag kom paketet ifrån Dollmore med kläder till tjejerna (och en grej till Nathan) :D Idag kom paketet ifrån Dollmore med kläder till tjejerna (och en grej till Nathan) :D
Lådan är öppen Lådan är öppen
Massa kläder :D Massa kläder :D
Gratis bokmärke ifrån Dollmore, plus slipsen jag köpte till Nathan. Gratis bokmärke ifrån Dollmore, plus slipsen jag köpte till Nathan.
Matchande klänningar till Quinnie och Nellie. Matchande klänningar till Quinnie och Nellie.
Nellies klänningar. Tanken var att Kelly också skulle få låna dessa, men jag tror hon kommer vara för stor för dessa kläder. Nellies klänningar. Tanken var att Kelly också skulle få låna dessa, men jag tror hon kommer vara för stor för dessa kläder.
Quinnies kläder. Det är svårt att se hur de ser ut men det kommer att komma bilder när de har kläderna på sig :) Så länge får ni se bilder på när Quinnie och Nellie har sina matchande klän Quinnies kläder. Det är svårt att se hur de ser ut men det kommer att komma bilder när de har kläderna på sig :) Så länge får ni se bilder på när Quinnie och Nellie har sina matchande klän
Quinnie Quinnie
Nellie Nellie
Quinnie och Nellie i matchande klänningar Quinnie och Nellie i matchande klänningar

Direct link:
http://dayviews.com/dolliie/2017/7/25/