Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
8
10
12
14
15
18
22
30
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
5
8
9
11
12
13
21
26
30
 
 
 

20 May 2017

Dagens väderprognos för var jag ska, sol och vindstilla. Idag ska jag vara duktig och ha solskyddsfaktor på mig. Dagens väderprognos för var jag ska, sol och vindstilla. Idag ska jag vara duktig och ha solskyddsfaktor på mig.
Idag var det folkrace hemma i Ulricehamn, men precis som förra året så var det samtidigt folkrace i Upplo utanför Vårgårda. Vis av förra årets erfarenhet så åkte jag givetvis till Upplo! Vis Idag var det folkrace hemma i Ulricehamn, men precis som förra året så var det samtidigt folkrace i Upplo utanför Vårgårda. Vis av förra årets erfarenhet så åkte jag givetvis till Upplo! Vis
Vet inte om jag har visat den här förresten, en drickaburksmuff som håller drickan kall. Fick den av in vän Malin som flyttat till Australien. Den funkar faktiskt!! Vet inte om jag har visat den här förresten, en drickaburksmuff som håller drickan kall. Fick den av in vän Malin som flyttat till Australien. Den funkar faktiskt!!
En Amazon var med, alltid kul att se! Eller, kanske inte kul att Amazoner gått åt till att bli folkracebilar egentligen, men när det nu är som det är så är det kul när e fortfarande används. En Amazon var med, alltid kul att se! Eller, kanske inte kul att Amazoner gått åt till att bli folkracebilar egentligen, men när det nu är som det är så är det kul när e fortfarande används.
Och en Bubbla! Det fanns även en Bubbla till, och en Opel Ascona A! Roligt att se lite andra äldre bilar bland alla Saabar. ^^ Och en Bubbla! Det fanns även en Bubbla till, och en Opel Ascona A! Roligt att se lite andra äldre bilar bland alla Saabar. ^^
Det syns väl inte så noga, men där i backen är det en bil som inte bara ha tappat ena hjulet, utan hela fjäderbenet som det sitter fast i. En mycket actionspäckad och rolig tävling. ^^ Och det Det syns väl inte så noga, men där i backen är det en bil som inte bara ha tappat ena hjulet, utan hela fjäderbenet som det sitter fast i. En mycket actionspäckad och rolig tävling. ^^ Och det

Direct link:
http://dayviews.com/drevegracula/2017/5/20/