Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
2
3
4
5
6
10
14
16
17
 
 
 
 
 
 
 

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
2
6
7
11
18
24
28
 
 
 
 

21 July 2017

Men vilket motljus då!!! Var med min äldsta vän Håkan (blir det kanske nästa år vi känt varann i 35 år?), hans Erika och deras barn (troligen florerade de över glassdisken när bilden togs) p Men vilket motljus då!!! Var med min äldsta vän Håkan (blir det kanske nästa år vi känt varann i 35 år?), hans Erika och deras barn (troligen florerade de över glassdisken när bilden togs) p
Nu kommer det några suddiga bilder, klockan var strax före två och jag hade inte ljuset på min sida, men det låg ju så vacker dimma över nejden. Nu kommer det några suddiga bilder, klockan var strax före två och jag hade inte ljuset på min sida, men det låg ju så vacker dimma över nejden.
Tyckte det var tjusigt. Tyckte det var tjusigt.
Dimman dansade för mig, och snart blev jag lite dimmig jag med. Läggdags kanske... Dimman dansade för mig, och snart blev jag lite dimmig jag med. Läggdags kanske...

Direct link:
http://dayviews.com/drevegracula/2017/7/21/