Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
2
6
7
11
18
24
28
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
13
15
17
18
19
20
21
30
 
 

1 August 2017

Dags att åka hem. Trots värkande ben och ett rinnande behov av snorpapper följde jag traditionen och stannade till i Strängnäs för att mumsa crêpes. Dags att åka hem. Trots värkande ben och ett rinnande behov av snorpapper följde jag traditionen och stannade till i Strängnäs för att mumsa crêpes.
Strosade runt lite. Strosade runt lite.
Har alltid undrat hur man tar sig upp till väderkvarnen, och idag hittade jag vägen dit! Det går ju till&med att gå in i den! =o) Har alltid undrat hur man tar sig upp till väderkvarnen, och idag hittade jag vägen dit! Det går ju till&med att gå in i den! =o)
Det hängde ett par hörlurar i den. Vad fan?? Sen pep jag hemåt och dråsade i säng. Blommorna hade överlevt, och inga viktiga räkningar hade glömts bort och blivit obetalda. Allt gott. Det hängde ett par hörlurar i den. Vad fan?? Sen pep jag hemåt och dråsade i säng. Blommorna hade överlevt, och inga viktiga räkningar hade glömts bort och blivit obetalda. Allt gott.

Direct link:
http://dayviews.com/drevegracula/2017/8/1/