Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

December 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
 
 

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 

December 2016

Igår tog jag och modellgubben en tur till julmarknaden! Med paus för casual leaning mot lyktstolpe osv Igår tog jag och modellgubben en tur till julmarknaden! Med paus för casual leaning mot lyktstolpe osv
Vår lilla stad Vår lilla stad
Går ju som på räls! Går ju som på räls!
Plutten! Plutten!
Tog paus på Cacao 70 - en chokladrestaurang! Dvs himmelriket. Tog paus på Cacao 70 - en chokladrestaurang! Dvs himmelriket.
Sen hittade vi fram till marknaden, då blev man riktigt sådär julglad! Sen hittade vi fram till marknaden, då blev man riktigt sådär julglad!
Så fint! Så fint!
Det gladaste reklamansiktet för Glade. Det gladaste reklamansiktet för Glade.
23-år ung, men han kunde inte minnas vad Piff och Puff heter... Enligt honom hette dom Pigg och Snabb... 23-år ung, men han kunde inte minnas vad Piff och Puff heter... Enligt honom hette dom Pigg och Snabb...
Alla möjliga olika juligheter att titta på! Alla möjliga olika juligheter att titta på!
Och även utanför marknaden har juldekorationerna trillat fram! Och även utanför marknaden har juldekorationerna trillat fram!
Sagolikt Sagolikt
Sen har jag julat lite själv och bakat fudge! Sen har jag julat lite själv och bakat fudge!
Ikväll blev det julmys! Nästan alla i huset lyckades äntligen timea in en ledig kväll tillsammans! Ikväll blev det julmys! Nästan alla i huset lyckades äntligen timea in en ledig kväll tillsammans!
Lite inslag från runtom jorden; med tyska julkakor, glögg, pepparkakor, äggtoddy osv. Och Martin hade gjort en adventsljusstake! (Skrämmande ostabil, men julkänsla fick man i Lite inslag från runtom jorden; med tyska julkakor, glögg, pepparkakor, äggtoddy osv. Och Martin hade gjort en adventsljusstake! (Skrämmande ostabil, men julkänsla fick man i
Himla trevligt! Himla trevligt!
Äntligen har vi fått en ordentlig vinter till Toronto! Det gick från soliga +17 grader till ordentlig snöstorm och -15 på en vecka. Men nu när stormen har lagt sig har Äntligen har vi fått en ordentlig vinter till Toronto! Det gick från soliga +17 grader till ordentlig snöstorm och -15 på en vecka. Men nu när stormen har lagt sig har
Så vi har spenderat hela dagen ute i solen och kylan! Så vi har spenderat hela dagen ute i solen och kylan!
Promenad genom High Park! Promenad genom High Park!
Fick sällskap Fick sällskap
Sooligt Sooligt
Paus för varm choklad och rispudding! Paus för varm choklad och rispudding!
Risigt och isigt! Risigt och isigt!
Isiga vindar och rosiga kindar. Skön dag! Isiga vindar och rosiga kindar. Skön dag!
Äntligen jul!! Julafton spenderades på jobbet hela dagen, och massa gofika och julfilmer på kvällen. Helgen firades vidare med juldagsbrunch med Sandy och Becky! Äntligen jul!! Julafton spenderades på jobbet hela dagen, och massa gofika och julfilmer på kvällen. Helgen firades vidare med juldagsbrunch med Sandy och Becky!

Loading more images...