Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
3
4
5
6
10
12
13
16
18
19
20
22
23
25
26
28
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
4
5
8
12
19
20
22
25
29
 
 
 

February 2017

Vet inte om jag eller mina tulpaner vinner i tävlingen i vissenhet. Feber är inte roligt >_< Vet inte om jag eller mina tulpaner vinner i tävlingen i vissenhet. Feber är inte roligt >_<
Kunde haft det sämre på jobbet. Vi var iväg och åkte skridskor med ungarna idag. Kunde haft det sämre på jobbet. Vi var iväg och åkte skridskor med ungarna idag.
Ett hus inomhus. Många olika byggen blir det varje dag. Ett hus inomhus. Många olika byggen blir det varje dag.
Magisk morgonhimmel...jag tycker inte om att gå upp tidigt men det här gör det nästan värt det. Magisk morgonhimmel...jag tycker inte om att gå upp tidigt men det här gör det nästan värt det.
En lugn och skön avslutning på dagen. En lugn och skön avslutning på dagen.
Den här lever ännu och blommar för fullt för andra gången. Jag är imponerad. Den här lever ännu och blommar för fullt för andra gången. Jag är imponerad.
Vi hade en extra stark lampa på himlen när vi gick och handlade ikväll. Vi hade en extra stark lampa på himlen när vi gick och handlade ikväll.
En magiskt vacker soluppgång. Älskar att ljuset börjar återvända. En magiskt vacker soluppgång. Älskar att ljuset börjar återvända.
Måste ju uppmärksamma att det är alla <3 dag på nått sätt. Blev en Snorlax ritad idag. Måste ju uppmärksamma att det är alla <3 dag på nått sätt. Blev en Snorlax ritad idag.
Avslutar dagen med en lika vacker himmel som vi började med. Avslutar dagen med en lika vacker himmel som vi började med.
Hemma helt själv för första gången på ett halvår. Kan tyckas trist men för mig är det rena lyxen. Hemma helt själv för första gången på ett halvår. Kan tyckas trist men för mig är det rena lyxen.
Yay! ny kawaiibox Yay! ny kawaiibox
Massa söta saker. Massa söta saker.
Dragonite blev så stor att den inte fick plats på tavlan...sudda ut den fick jag inte heller. Dragonite blev så stor att den inte fick plats på tavlan...sudda ut den fick jag inte heller.
Min 1UPbox Min 1UPbox
Deadshot Deadshot
En marioslips En marioslips
Supersöt bagtag och sticker plus månadens pin. Supersöt bagtag och sticker plus månadens pin.
Snygg t-shirt som vanligt. Snygg t-shirt som vanligt.
Lovfritids....bästa med mitt jobb. Lovfritids....bästa med mitt jobb.
Pysseldag idag Pysseldag idag
Superfina byggen ungarna gjort. Superfina byggen ungarna gjort.
ännu ett bygge ännu ett bygge
Alla bygde inte i kartong Alla bygde inte i kartong

Loading more images...