Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
1
2
3
4
5
9
11
13
14
15
17
18
21
22
23
25
26
29
30
31
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
1
3
4
5
6
7
8
9
11
13
14
15
16
17
18
20
23
28
29
 
 

August 2017

Njuter på balkongen när det regnar ute Njuter på balkongen när det regnar ute
1upbox för Juli 1upbox för Juli
Gammora (Stavning?) Gammora (Stavning?)
Ett stort klistermärke igen Ett stort klistermärke igen
En söt liten AT-AT, passar perfekt i min samling En söt liten AT-AT, passar perfekt i min samling
Månadens t-shirt Månadens t-shirt
En airfreshener, assasinstyle En airfreshener, assasinstyle
Månen är full igen och lyser så starkt att jag inte kan sova Månen är full igen och lyser så starkt att jag inte kan sova
Yey!!! Dayviews blir kvar och det är jag jätteglad för. Får ta och börja lägga upp en massa bilder här igen..slutade ju för att dom skulle stänga ner och då bar det ingen mening längre. Få Yey!!! Dayviews blir kvar och det är jag jätteglad för. Får ta och börja lägga upp en massa bilder här igen..slutade ju för att dom skulle stänga ner och då bar det ingen mening längre. Få
Känns som att det är höst men när man ser sånt här i rabatten så kommer man ihåg att det bara är augusti ännu. Känns som att det är höst men när man ser sånt här i rabatten så kommer man ihåg att det bara är augusti ännu.
Första skoldagen för terminen och självklart är flaggan hissad. Första skoldagen för terminen och självklart är flaggan hissad.
Yummi!!! Bästa lassangen hemma hos pappa. Yummi!!! Bästa lassangen hemma hos pappa.
Avslutar dagen med lite te och en tankeställare. Avslutar dagen med lite te och en tankeställare.
Tidig morgon idag... Tidig morgon idag...
Köpte en dokumentförstörare och vakumpåsar igår. Idag har jag jobbat på att strimla mina pappershögar och packat mina lajvkläder inför förvaring i källaren. Köpte en dokumentförstörare och vakumpåsar igår. Idag har jag jobbat på att strimla mina pappershögar och packat mina lajvkläder inför förvaring i källaren.
såhär såg det ut när jag började såhär såg det ut när jag började
Såhär blev det när jag var klar. Nu ska jag bara köpa en bänk/skåp som ska stå där istället. Såhär blev det när jag var klar. Nu ska jag bara köpa en bänk/skåp som ska stå där istället.

Loading more images...