Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
16
18
19
20
22
24
25
26
27
29
30
31
 
 
 
 
 
 

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
3
4
6
8
9
10
12
14
16
17
18
19
20
21
25
26
27
28
 
 
 
 
 
 

January 2017

Urrk, inte ens vi kom undan. Men termometern visar i alla fall plus. Urrk, inte ens vi kom undan. Men termometern visar i alla fall plus.
Årets första tulpaner piggar dock upp. Årets första tulpaner piggar dock upp.
Och när det mörknar inviger vi H:s nya ljusstakar. Och när det mörknar inviger vi H:s nya ljusstakar.
Såhär bra blev det med fiber – givetvis med en Apple-router tillkopplad. Såhär bra blev det med fiber – givetvis med en Apple-router tillkopplad.
Nytt gäng, ännu kvar i plasten. Nytt gäng, ännu kvar i plasten.
I mammas rabatter växer det snödroppar överallt. Jag måste tagga @tant-tagg också, så hon får bevis för att hon bor i fel del av landet. I mammas rabatter växer det snödroppar överallt. Jag måste tagga @tant-tagg också, så hon får bevis för att hon bor i fel del av landet.
Och solen lyser över stilla Stensjö strand. Och solen lyser över stilla Stensjö strand.
Kan jag ha glömt något, @tant-tagg och @masart ? Kan jag ha glömt något, @tant-tagg och @masart ?
Jäpp, det hade jag. Nu ser det bättre ut. Jäpp, det hade jag. Nu ser det bättre ut.
Sofia har lagt Nicke så han kan ha det mysigt med godis och padda. Sofia har lagt Nicke så han kan ha det mysigt med godis och padda.
Nu hittade jag snödroppar i egna landet också. De senkomna löv som ligger kvar måste nu räfsas bort. Försiktigt, man vet inte vad som kommit upp därunder. Nu hittade jag snödroppar i egna landet också. De senkomna löv som ligger kvar måste nu räfsas bort. Försiktigt, man vet inte vad som kommit upp därunder.
Scanner införskaffad begagnad men i toppklass. Det finns nog tyvärr inga genvägar med billiga varianter. Det blir till att bita i det sura äpplet och öppna plånboken @tant-tagg och @masart Scanner införskaffad begagnad men i toppklass. Det finns nog tyvärr inga genvägar med billiga varianter. Det blir till att bita i det sura äpplet och öppna plånboken @tant-tagg och @masart

Loading more images...