Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
3
4
6
8
9
10
12
14
16
17
18
19
20
21
25
26
27
28
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
2
3
4
5
6
7
9
14
15
16
17
18
22
23
24
 
 
 

February 2017

Nu har jag scannat in mina bilder från Nicaragua 1987. Detta är föreståndaren för Lantmännen i Juigalpa. Det var nödvändigt för honom att beväpna sig till skydd mot de USA-finansierade Contr Nu har jag scannat in mina bilder från Nicaragua 1987. Detta är föreståndaren för Lantmännen i Juigalpa. Det var nödvändigt för honom att beväpna sig till skydd mot de USA-finansierade Contr
Här är en Lantmännen-butik ute på landet. Den tjänade också som bostad åt familjen. Olika fordon för att ta sig dit. Här är en Lantmännen-butik ute på landet. Den tjänade också som bostad åt familjen. Olika fordon för att ta sig dit.
En gata i staden Juigalpa. En gata i staden Juigalpa.
Ännu var man revolutionen trogen. Sedan vann USA, inte genom Contras, utan genom ekonomiska trick, som störtade ett fattigt folk djupare in i fattigdomen och öppnade för högerkrafter. Nu är Orte Ännu var man revolutionen trogen. Sedan vann USA, inte genom Contras, utan genom ekonomiska trick, som störtade ett fattigt folk djupare in i fattigdomen och öppnade för högerkrafter. Nu är Orte
Barn på väg till "Lantmännen". Barn på väg till "Lantmännen".
Undrar hur denne man fick något alls att växa utan vatten. Notera att han knutit för byxbenen för att slippa oönskade besök av skorpioner och annat innanför brallorna. Undrar hur denne man fick något alls att växa utan vatten. Notera att han knutit för byxbenen för att slippa oönskade besök av skorpioner och annat innanför brallorna.
Jag tycker att Annas nya katt ska heta Piglet, för visst påminner han om... Jag tycker att Annas nya katt ska heta Piglet, för visst påminner han om...
...Nasse i Nalle Puh? ...Nasse i Nalle Puh?
Här ser du, @tant-tagg att vi gynnar era hemtrakter. Här ser du, @tant-tagg att vi gynnar era hemtrakter.
Heter det kattong? Heter det kattong?
Svärmors tunga blommar hos modern. Svärmors tunga blommar hos modern.
Nu är Annas katter riktiga kompisar. Hoppas att de inte gaddar ihop sig mot Lilla Åsa när hon hälsar på. Nu är Annas katter riktiga kompisar. Hoppas att de inte gaddar ihop sig mot Lilla Åsa när hon hälsar på.
7,9 plus i skuggan! Jo, givaren sitter i skuggan. 7,9 plus i skuggan! Jo, givaren sitter i skuggan.
Se här, @masart och @tant-tagg Gissa vem som bor på bästa kusten. Fel svar, det gör jag! Se här, @masart och @tant-tagg Gissa vem som bor på bästa kusten. Fel svar, det gör jag!
Ibland händer det oförklarliga saker på mitt jobb. Ibland händer det oförklarliga saker på mitt jobb.
Annas lilla gris är nyfiken på snöflingorna. Observera: inte i Halmstad. Annas lilla gris är nyfiken på snöflingorna. Observera: inte i Halmstad.
Lilla Åsa är av en ras som inte fäller. Ändå fäller hon så mycket att marken blivit helt täckt av hennes vita päls. Lilla Åsa är av en ras som inte fäller. Ändå fäller hon så mycket att marken blivit helt täckt av hennes vita päls.

Loading more images...