Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

June 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
2
4
5
6
7
8
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
25
26
27
28
29
30
 
 

July 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
13
15
18
19
20
21
22
23
24
25
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 

June 2018

Idag har jag tagit en semesterdag och åkt ner till Annica :) . Och vii tog en tur till Vadstena som är en liten trevlig sommarstad :) . Idag har jag tagit en semesterdag och åkt ner till Annica :) . Och vii tog en tur till Vadstena som är en liten trevlig sommarstad :) .
Vadstena slott ... Vadstena slott ...
och här med ;) . och här med ;) .
Lunch måste man ju ha när man är ute och far ;) . Lunch måste man ju ha när man är ute och far ;) .
Vadstena klosterkyrka Vadstena klosterkyrka
Så fint här nere vid Vättern :) . Så fint här nere vid Vättern :) .
En selfie måste man ju ta också när man ändå håller på ;) . En selfie måste man ju ta också när man ändå håller på ;) .
Vackert. Vackert.
Pippi ... Pippi ...
och en gång till :) . och en gång till :) .
Här sitter Annica och filosoferar ;) . Här sitter Annica och filosoferar ;) .
På vägen hem stannade vi till på en handelsträdgård i Skänninge och handlade fina blomster för en mycket billig penning :) . En trevlig dag och utflykt :) . På vägen hem stannade vi till på en handelsträdgård i Skänninge och handlade fina blomster för en mycket billig penning :) . En trevlig dag och utflykt :) .
Idag innan jag åkte hem till Stockholm igen så tog vi en härlig promenad utmed Stångån. På vägen tillbaka stannade vi till här vid Tannefors slussar och tog varsin jättegod räksallad. Idag innan jag åkte hem till Stockholm igen så tog vi en härlig promenad utmed Stångån. På vägen tillbaka stannade vi till här vid Tannefors slussar och tog varsin jättegod räksallad.
Här var det många lås :) . Här var det många lås :) .
Vi justerar vätskebalansen med en hallonsoda på Åbacka café. Vi justerar vätskebalansen med en hallonsoda på Åbacka café.
Idag blev det en tur till mitt smultronställe :) . Idag blev det en tur till mitt smultronställe :) .
En katamaran seglade förbi. En katamaran seglade förbi.
Älskar fjädrar <3 . Älskar fjädrar <3 .
Njuter Njuter
När jag kom hem blev det kaffe, tårta och tänt ljus för min älskade lillebror som skulle fyllt 54 år idag <3 . När jag kom hem blev det kaffe, tårta och tänt ljus för min älskade lillebror som skulle fyllt 54 år idag <3 .
Ikväll kollar jag på Sverige-Peru, sista matchen inför VM om en vecka. Hade sällskap till bordet ;) . Ikväll kollar jag på Sverige-Peru, sista matchen inför VM om en vecka. Hade sällskap till bordet ;) .
Idag var jag barnvakt till gullungen. Blev en tur till Gålö havsbad där vi hade en toppendag tillsammans med Ann-Mari och Sven-Erik. Idag var jag barnvakt till gullungen. Blev en tur till Gålö havsbad där vi hade en toppendag tillsammans med Ann-Mari och Sven-Erik.
Det är bra att ha en tiger med sig när man ska traska runt i havet ;) ... Det är bra att ha en tiger med sig när man ska traska runt i havet ;) ...
... ...
:) :)

Loading more images...