Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
30
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
12
13
20
21
 
 
 
 
 

20 April 2017

Jobbar hela dan. Och där, bakom det övergivna akvariet i gamla kontrollrummet, är det ett himla liv. Jobbar hela dan. Och där, bakom det övergivna akvariet i gamla kontrollrummet, är det ett himla liv.
och sitter man i nya kontrollrummet står man nästan inte ut! Bakom väggen där borta är tre man igång med slagborrmaskiner och jag är innerligt tacksam när de går hem vid fyra och det äntlige och sitter man i nya kontrollrummet står man nästan inte ut! Bakom väggen där borta är tre man igång med slagborrmaskiner och jag är innerligt tacksam när de går hem vid fyra och det äntlige
All inredning och allt kakel i gamla MF ska bort. Och det är lite spännande för så småningom ska det bli en lokal med en helt ny produktionsprocess. All inredning och allt kakel i gamla MF ska bort. Och det är lite spännande för så småningom ska det bli en lokal med en helt ny produktionsprocess.

Direct link:
http://dayviews.com/follakull/2017/4/20/