Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

Saturday 9 December 2006   photo 22/75

Även detta är en del av färjelägret. En gammal järnkonstuktion som vittnar om hur livet troligen blomstrade på den här delen av ön tidigare.
Nu var det mest en plats för hyperaktiva tonåringar att sladda omkring med sina mopeder och rivstarta med sina bilar.

Även detta är en del av färjelägret. En gammal järnkonstuktion som vittnar om hur livet troligen blomstrade på den här delen av ön tidigare. Nu var det mest en plats för hyperaktiva tonåringar att sladda omkring med sina mopeder och rivstarta med sina bilar.

Annons

Part of an album

Comment the photo

or log in:
 
fredzilla Sun 10 Dec 2006 01:29
Steeph: Tack så mycket :) det var en... hmm, jag kommer inte ihåg kameran. lånade av min dåvarande pv och den var relativt stor och klumpig och hade en del idiotiska grejor för sig, men överlag väldigt bra. Speciellt så arbetade den snabbt och den var lätt hantera, därför så fick jag en hel del bra bilder :)

Acara: Tackar! :) Thailand var en otroligt upplevelse, speciellt eftersom vi höll oss väldigt långt borta från turister och turistfällor. Att cykla (femton mil på tre dagar) i Khanom var det bästa jag varit med om. Rekommenderas!
-Steffe Sun 10 Dec 2006 00:15
Vilka fina bilder du tagit! Men kan tänka mej att det inte är en vanlig skit kamera du använt ^^
Acara Sat 9 Dec 2006 21:59
väääldigt läckra bilder, allihopa måste jag verkligen säga. du måste ha haft en underbar upplevelse i thailand av alla kommentarer av döma! Är väldigt avundsjuk.

3 comments on this photo

Directlink:
http://dayviews.com/fredzilla/album/15034/20355169/