Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
29
30
 
 
 
 
 
 
 

Friday 7 July 2017   photo 23/105

Hallå där jag har ett förlag, vi som är här på Dayviews och har lust att fortsätta fota och lägga upp bilder.
Vad säger ni om att bilda en sluten och låst grupp på FB i stället?

Hallå där jag har ett förlag, vi som är här på Dayviews och har lust att fortsätta fota och lägga upp bilder.
Vad säger ni om att bilda en sluten och låst grupp på FB i stället?

Annons

Comment the photo

or log in:
 
Swinishly-Todd Fri 7 Jul 2017 14:31
reservalternativ. men det hjälper inte mig. jag tycker om facebooks regler och konstigheter om hur bilderna struktureras upp. Dayviews var alternativet för oss som vill ha ordning. Hitta bilder precis där vi valt att lägga dem. På rätt datum som man kan klicka på så vidare. Precis i denna stund såg jag att Facebook strulat till det med min struktur. Jag delade min instagram bild som precis lagt upp här. Då fanns två gånger med en like på var bild. Då fick jagbli av med en like bara för att dubbletten skulle bort. samt så hoppar facebook över delningarna ibland så att bilderna hamnar i kronologisk tidsföljd. sådant kaos orkar inte jag med. jag väntar ett inlägg ifrån dayviews med en rekommendation av en ny sida oavsett om det är dayviews som driver den. jag fattar bara inte vad de menade med att de ville gå nya vägar efter alla dessa år. då kan de berätta vad det är för en ny liknande sida de vill gå nya vägar med.
Fredrik Hansson Sun 9 Jul 2017 08:41
Förstår dig :/
Swinishly-Todd Sun 9 Jul 2017 12:57
frågan är hur länge man ska behöva tjata på dayviews innan de förklarar vad det finns för alternativ som liknar dayviews.
Fredrik Hansson Sun 9 Jul 2017 17:09
Troligen läääääääänge
Swinishly-Todd Sun 9 Jul 2017 21:38
ja med tanke vilken snigeltakt de arbetade med då de hade så kallade server fel. då fick man bara svar. jag fick till en tillsägelse då beskedet om släckandet av dayviews att jag skulle vakta min tunga så jag inte blir polisanmäld. men de ska få komma med dödsbesked på det som ligger en kärast i livet. min bilddagbok. utan minsta förklaring heller. det står de vill prova något annat. men någon ersättningssida är inte offentliggjord. jag ska ladda upp bilder så länge det går. eller till mitten av augusti då större delen av sommarens nöjen är över och dokumenterade. sen ska jag spara allt från augusti 2007 till augusti 2017. så blir det exakt tio år av bilder att lägga ut då en sida går att hitta som är identisk med dayviews.

13 comments on this photo

Directlink:
http://dayviews.com/hanssonfh/522197053/