Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
2
3
4
7
9
15
16
18
23
24
25
26
27
28
 
 
 
 
 
 

March 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 

February 2017

 
Jessica fick ett par dukar på ram av mig. Så nu är det dags att måla lite :) Jessica fick ett par dukar på ram av mig. Så nu är det dags att måla lite :)
Nu har hon kommit en bit på vägen :) Det är en kärlekstavla säger hon. Nu har hon kommit en bit på vägen :) Det är en kärlekstavla säger hon.
Så duktig så! :) Så duktig så! :)
Mysigaste vovven ❤ Mysigaste vovven ❤
Började för några veckor sedan att måla en familjeskylt. Idag fortsatte jag på den. Började förra gången med att fylla i en blandfärg utav guld och silver i texten. Men ångrade mig. Började för några veckor sedan att måla en familjeskylt. Idag fortsatte jag på den. Började förra gången med att fylla i en blandfärg utav guld och silver i texten. Men ångrade mig.
Blev svart text istället Blev svart text istället
Och namnen blev gråa. Och namnen blev gråa.
Färdig!! Nu ska hjärtat bara sågas ur från gipsplattan. Sen ska skylten hängas upp :) ❤ Färdig!! Nu ska hjärtat bara sågas ur från gipsplattan. Sen ska skylten hängas upp :) ❤
Myskväll Myskväll
Mys! ❤ Mys! ❤
Idag blev det lite bus med 2 av Jessicas 3 radiostyrda bilar. Haha de fightades och jagades m.m hehe. Idag blev det lite bus med 2 av Jessicas 3 radiostyrda bilar. Haha de fightades och jagades m.m hehe.
Dålig bild från en video. Men här är bilarna Dålig bild från en video. Men här är bilarna
Söndag eftermiddag. Rikard jobbar och jag och Jessica har lite tjejtid innan mamma och Adde kommer och hämtar henne. Time to paint some nails! ;) Jag plockade fram alla mina nagellack och goingen sken Söndag eftermiddag. Rikard jobbar och jag och Jessica har lite tjejtid innan mamma och Adde kommer och hämtar henne. Time to paint some nails! ;) Jag plockade fram alla mina nagellack och goingen sken
:) :)
Färgglatt :)) Färgglatt :))
Hon ville ha hjälp. Men jag sa att jag tror att du klarar det själv. Så hon gjorde först vänster hand. Sen ville hon ha hjälp med andra handen, då det brukar vara svårare. Men jag lät henne testa på e Hon ville ha hjälp. Men jag sa att jag tror att du klarar det själv. Så hon gjorde först vänster hand. Sen ville hon ha hjälp med andra handen, då det brukar vara svårare. Men jag lät henne testa på e
Jessicas naglar färdiga med 3 olika lager av nagellack. Mina har två lager och får snart sitt 3e. Jessicas naglar färdiga med 3 olika lager av nagellack. Mina har två lager och får snart sitt 3e.
Sådär! :)) Sådär! :))
... ...
Jag skrev även en egen låt till Jessica, med lite av hennes egna önskemål vd den skulle handla om. Det första ho sa va kärlek ❤ Jag skrev även en egen låt till Jessica, med lite av hennes egna önskemål vd den skulle handla om. Det första ho sa va kärlek ❤
Sen kom Mamma, Adde, moster och lillasyster. Sen kom Mamma, Adde, moster och lillasyster.
Jessicas lillasyster. En riktig liten going! :) Jessicas lillasyster. En riktig liten going! :)
Årets första kaffekopp ute på soldäck! :) Årets första kaffekopp ute på soldäck! :)
Helblå himmel, strålande sol och vindstilla... Underbart! ❤ Helblå himmel, strålande sol och vindstilla... Underbart! ❤
Tack vare solen och att det va vindstilla så kunde man sitta och till och med njuta i korttröja :)) Tack vare solen och att det va vindstilla så kunde man sitta och till och med njuta i korttröja :))

Loading more images...