Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

November 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 

December 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

November 2017

 
Då vi senaste tiden varit väldigt dåliga på att uppdatera pågrund av diverse anledningar så passar jag nu på att iallafall lägga upp lite bilder med några rader till varje. Här har vi en av Då vi senaste tiden varit väldigt dåliga på att uppdatera pågrund av diverse anledningar så passar jag nu på att iallafall lägga upp lite bilder med några rader till varje. Här har vi en av
Havet vid Koh Lanta. Havet vid Koh Lanta.
Efter en dag fylld med dykning och ytterligare ett steg i utbildningen som dykare. Efter en dag fylld med dykning och ytterligare ett steg i utbildningen som dykare.
Båten vi dök på, detta utanför Phuket. Båten vi dök på, detta utanför Phuket.
Big Buddha jag själv åkte upp för att besöka som även hade fantastisk utsikt utöver Phuket. Big Buddha jag själv åkte upp för att besöka som även hade fantastisk utsikt utöver Phuket.
Första stoppet i Kambodja var Siem Reap, där vi även passade på att se de enorma templena "Angkor wat" Första stoppet i Kambodja var Siem Reap, där vi även passade på att se de enorma templena "Angkor wat"
Ett av många tempel. Ett av många tempel.
Ett halvstort träd Ett halvstort träd
När vi vid stopp två besökte ett fängelse i Phnom Penh som hade att göra med massmorden som skedde i landet för omkring 40 år sen. När vi vid stopp två besökte ett fängelse i Phnom Penh som hade att göra med massmorden som skedde i landet för omkring 40 år sen.
Skutan for senare vidare till Ho Chi Minh (Saigon) där trafiken var helt galen. Skutan for senare vidare till Ho Chi Minh (Saigon) där trafiken var helt galen.
Passade på att besöka Cu Chi tunnlarna som användes av vietnameserna under kriget med USA. Passade på att besöka Cu Chi tunnlarna som användes av vietnameserna under kriget med USA.
Inte jättebekvämt precis Inte jättebekvämt precis
Senare drog vi vidare mot Mui Ne på sydöstra kusten av Vietnam som är kända för sin öken. Här en del av turen vi tog. Senare drog vi vidare mot Mui Ne på sydöstra kusten av Vietnam som är kända för sin öken. Här en del av turen vi tog.
Fiskebåtar i massor. Fiskebåtar i massor.
Fyrhjuling i öknen var en upplevelse över det vanliga. Fyrhjuling i öknen var en upplevelse över det vanliga.
Utflykt på moppe i lugna och kalla Dalat mitt i Vietnam. Utflykt på moppe i lugna och kalla Dalat mitt i Vietnam.
Då tyfonen hade slagit till mot Vietnam och det regnar massor var nu vattendragen häftigare än vanligt. Här "Elephant waterfall" precis utanför Dalat Då tyfonen hade slagit till mot Vietnam och det regnar massor var nu vattendragen häftigare än vanligt. Här "Elephant waterfall" precis utanför Dalat
Hanoi där vi bland annat besökte ett krigsmuseum. Hanoi där vi bland annat besökte ett krigsmuseum.
Nordöstra kusten och Lan Ha bay där vi spenderade två dagar. Nordöstra kusten och Lan Ha bay där vi spenderade två dagar.
Övernattningen skedde på en ruggigt fin båt med god mat och äntligen fick vi åter syn på solen som vi knappt skådat sen tiden vi hade i Thailand. Övernattningen skedde på en ruggigt fin båt med god mat och äntligen fick vi åter syn på solen som vi knappt skådat sen tiden vi hade i Thailand.
Nu befinner vi oss här i Hongkong som är en enorm stad med shopping överallt. Nu befinner vi oss här i Hongkong som är en enorm stad med shopping överallt.
Imorgon ska vi ta en tur till Hongkong-ön och mer butiker samt upp på toppen av berget för utsikt över staden. Imorgon ska vi ta en tur till Hongkong-ön och mer butiker samt upp på toppen av berget för utsikt över staden.

Loading more images...