Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

November 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
1
4
5
13
19
20
24
25
27
28
 
 
 
 

December 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
17
18
19
20
 

2 November 2017

Jaha, ska skicka tillbaka min underbara robotdammsugare idag. Den började låta illa nu på sin årsdag. Men det gör inget, finns nya fina jag trånar efter nu istället. ;) Jaha, ska skicka tillbaka min underbara robotdammsugare idag. Den började låta illa nu på sin årsdag. Men det gör inget, finns nya fina jag trånar efter nu istället. ;)
En tripp till Ikea Älmhult med grannen! Så koko, de har sin egen julmust i shoppen, som för övrigt är asgod. Sen säljer de Apotekarnes i restaurangen... en konkurrent, som inte alls är lika god En tripp till Ikea Älmhult med grannen! Så koko, de har sin egen julmust i shoppen, som för övrigt är asgod. Sen säljer de Apotekarnes i restaurangen... en konkurrent, som inte alls är lika god

Direct link:
http://dayviews.com/koogan/2017/11/2/