Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
2
3
4
5
6
7
9
15
16
17
29
 
 
 
 
 

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
1
4
7
12
13
20
21
22
24
25
26
27
29
30
 
 
 

10 May 2017

Grr! :D I Halmstad och ska hämta Nya Mazda Mx-5 2017 med fällbart plåttak för första gången. :) Grr! :D I Halmstad och ska hämta Nya Mazda Mx-5 2017 med fällbart plåttak för första gången. :)
Jag fick äran att köra den lilla buse från Halmstad och hem! :D Grannen skulle ha hem den som utställningsbil till deras Årsträff för Miataklubben Sverige. Som tog plats i Ronneby, nära oss. Jag fick äran att köra den lilla buse från Halmstad och hem! :D Grannen skulle ha hem den som utställningsbil till deras Årsträff för Miataklubben Sverige. Som tog plats i Ronneby, nära oss.
Hittade en liten nostalgisk BP mack på vägen. ;) Mysig.. och Mossig. ;) Hittade en liten nostalgisk BP mack på vägen. ;) Mysig.. och Mossig. ;)
Nice! :D Nice! :D
Coolingen! :D Coolingen! :D
När man fäller taket så blir det som en Targa, utan bakruta, istället för en full cab. Tryggt med en störtbåge iof. ;) När man fäller taket så blir det som en Targa, utan bakruta, istället för en full cab. Tryggt med en störtbåge iof. ;)
:D :D
:D :D
BP Style BP Style
Åkte direkt till Lions skola och plockade upp honom på hemvägen. :) Åkte direkt till Lions skola och plockade upp honom på hemvägen. :)
Snacka om att han blev förvånad...och förälskad. :) Han frågade säkert 20 gånger om inte bilen var min, för han vet att jag kan skoja ofta. Snacka om att han blev förvånad...och förälskad. :) Han frågade säkert 20 gånger om inte bilen var min, för han vet att jag kan skoja ofta.
När han tillslut insåg att jag inte skojade, blev han lite besviken. :P Men en sån här bil med plåtcab kan man ju ha året runt utan problem. :) När han tillslut insåg att jag inte skojade, blev han lite besviken. :P Men en sån här bil med plåtcab kan man ju ha året runt utan problem. :)
Yeah! :D Yeah! :D
Coolingen nr2. :) Coolingen nr2. :)
Yeeeeeeaaaaah!!!! :D :D :D Yeeeeeeaaaaah!!!! :D :D :D
Big bad wolf ;) Lion är mästerfotograf fan i mig! :D Jag sa bara, -Se till att få med huvudet och ratten. ;) T.o.m Jag ser stor ut i den där pyttelilla leksaken. ;) haha! Big bad wolf ;) Lion är mästerfotograf fan i mig! :D Jag sa bara, -Se till att få med huvudet och ratten. ;) T.o.m Jag ser stor ut i den där pyttelilla leksaken. ;) haha!
På kvällen var det foxxkurs för mig i Karlshamn. Det var nybörjarnivå och jag visste att jag skulle dö av att traggla runt med alla tunga otympliga tanter.. :P Men gjorde det helt och hållet f
Lion sprang runt och intog dansgolvet både före kursen och under pausen och efteråt igen. haha! Helt ogenerad, fast det stod 100 personer runt om och tittade. :P Lion sprang runt och intog dansgolvet både före kursen och under pausen och efteråt igen. haha! Helt ogenerad, fast det stod 100 personer runt om och tittade. :P

Direct link:
http://dayviews.com/koogan/2017/5/10/