Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
1
2
3
7
8
9
10
12
13
14
16
18
20
21
22
23
25
28
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
5
6
7
9
12
13
14
19
21
27
29
 
 

4 August 2017

Idag var det Diggiloo! :D Såg söta duktiga Wictoria direkt när vi kom in. :) Idag var det Diggiloo! :D Såg söta duktiga Wictoria direkt när vi kom in. :)
Småbarnen rusade fram, och det skulle fotas. ;) Hon såg lite ansträngt glad ut där efter ett tag Wictoria. Haha! Småbarnen rusade fram, och det skulle fotas. ;) Hon såg lite ansträngt glad ut där efter ett tag Wictoria. Haha!
Förväntingarna är på topp... eller inte. :P Förväntingarna är på topp... eller inte. :P
Varken Jag eller Ola hade minsta aning om vad Diggilioo var för nåt. :/ Vi gick bara för att det hände nåt i Kristianstad. :) Varken Jag eller Ola hade minsta aning om vad Diggilioo var för nåt. :/ Vi gick bara för att det hände nåt i Kristianstad. :)
Glada Pågar. :) Glada Pågar. :)
Yes! Där kom hon in och ägde Scenen! ;) haha! Yes! Där kom hon in och ägde Scenen! ;) haha!
Hon var ju min Favvo i Melodifestivalen den där tösen. :) Ja, hon vann ju faktiskt folkets röst. :) Och vad vet en Jury om saker och ting? :P Hon var ju min Favvo i Melodifestivalen den där tösen. :) Ja, hon vann ju faktiskt folkets röst. :) Och vad vet en Jury om saker och ting? :P
Feta Ljuseffekter framåt natt timmarna. :D Det kom en liten regnskur strax innan paus, men det var vi förberedda på. :) Feta Ljuseffekter framåt natt timmarna. :D Det kom en liten regnskur strax innan paus, men det var vi förberedda på. :)
Fett Läckert! :D Är det såhär porten till Himmelen ser ut? ;) Hihi! Fett Läckert! :D Är det såhär porten till Himmelen ser ut? ;) Hihi!

Direct link:
http://dayviews.com/koogan/2017/8/4/