Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
1
2
3
7
8
9
10
12
13
14
16
18
20
21
22
23
25
28
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
4
5
6
7
9
12
13
14
19
21
27
29
 
 

4 August 2017

Idag var det Diggiloo! :D Såg söta duktiga Wictoria direkt när vi kom in. :) Idag var det Diggiloo! :D Såg söta duktiga Wictoria direkt när vi kom in. :)
Småbarnen rusade fram, och det skulle fotas. ;) Hon såg lite ansträngt glad ut där efter ett tag Wictoria. Haha! Småbarnen rusade fram, och det skulle fotas. ;) Hon såg lite ansträngt glad ut där efter ett tag Wictoria. Haha!
Förväntingarna är på topp... eller inte. :P Förväntingarna är på topp... eller inte. :P
Varken Jag eller Ola hade minsta aning om vad Diggilioo var för nåt. :/ Vi gick bara för att det hände nåt i Kristianstad. :) Varken Jag eller Ola hade minsta aning om vad Diggilioo var för nåt. :/ Vi gick bara för att det hände nåt i Kristianstad. :)
Glada Pågar. :) Glada Pågar. :)
Yes! Där kom hon in och ägde Scenen! ;) haha! Yes! Där kom hon in och ägde Scenen! ;) haha!
Hon var ju min Favvo i Melodifestivalen den där tösen. :) Ja, hon vann ju faktiskt folkets röst. :) Och vad vet en Jury om saker och ting? :P Hon var ju min Favvo i Melodifestivalen den där tösen. :) Ja, hon vann ju faktiskt folkets röst. :) Och vad vet en Jury om saker och ting? :P
Feta Ljuseffekter framåt natt timmarna. :D Det kom en liten regnskur strax innan paus, men det var vi förberedda på. :) Feta Ljuseffekter framåt natt timmarna. :D Det kom en liten regnskur strax innan paus, men det var vi förberedda på. :)
Fett Läckert! :D Är det såhär porten till Himmelen ser ut? ;) Hihi! Fett Läckert! :D Är det såhär porten till Himmelen ser ut? ;) Hihi!

Direct link:
http://dayviews.com/koogan/2017/8/4/