Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
3
4
6
7
9
11
13
17
22
23
25
27
28
31
 
 
 
 
 

February 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
3
7
10
14
15
19
20
21
23
24
27
 
 
 
 
 

16 January 2018

Morgonpyssel innan skolan. Morgonpyssel innan skolan.
Han ska gå i sin nya sportiga outfit till Skolan för första gången. :) Han ska gå i sin nya sportiga outfit till Skolan för första gången. :)
Underbara Snön!!! :D Mycket snö i denna snåriga skog på väg upp för toppen av en Vulkan. :) Underbara Snön!!! :D Mycket snö i denna snåriga skog på väg upp för toppen av en Vulkan. :)
Foto: EH Foto: EH
SnöÄngel! :D SnöÄngel! :D
StenMur, som precis överallt annars här i Skåne. :P StenMur, som precis överallt annars här i Skåne. :P
Vulkanen. På toppen där är det Militärt skyddsområde. De har nån radar där uppe på toppen med stängsel runt. Vulkanen. På toppen där är det Militärt skyddsområde. De har nån radar där uppe på toppen med stängsel runt.
Emma följde med Idag. Hon finner möjligheter att prova sin nya kamera ordentligt. :) Emma följde med Idag. Hon finner möjligheter att prova sin nya kamera ordentligt. :)
Denna Vulkan var den allra första jag besökte. Och det är fortfarande min favorit. :) Nu ville vi tillbaka för att kolla in den igen med mer vana ögon. Gud vad mycket vi missade vid första till Denna Vulkan var den allra första jag besökte. Och det är fortfarande min favorit. :) Nu ville vi tillbaka för att kolla in den igen med mer vana ögon. Gud vad mycket vi missade vid första till
Mäktiga Stenblock skjutna ur Underjorden! :o Mäktiga Stenblock skjutna ur Underjorden! :o
Overkligt landskap! :o Overkligt landskap! :o
Känns som en annan planet! :o Känns som en annan planet! :o
Gissa Planeten? :o Haha! Hannu zoomar in på besten! ;) Gissa Planeten? :o Haha! Hannu zoomar in på besten! ;)
Emma är så nöjd ute i vinterlandskapet! Idag tog hennes batteri slut lite för tidigt. Vilket kanske var för det bästa med tanke på hur jobbigt hon hade att sålla ur och ladda upp alla bilder Emma är så nöjd ute i vinterlandskapet! Idag tog hennes batteri slut lite för tidigt. Vilket kanske var för det bästa med tanke på hur jobbigt hon hade att sålla ur och ladda upp alla bilder
Så MÄKTIGT! :D Verkligheten är som vanligt extra imponerande. :) Så MÄKTIGT! :D Verkligheten är som vanligt extra imponerande. :)
Ser ut Förstenade dinosaurier. :P Ser ut Förstenade dinosaurier. :P
Dags för Fotosession. ;) Hannu Arrangerar. :P Här hade det kommit mycket vatten på linsen. :/ Dags för Fotosession. ;) Hannu Arrangerar. :P Här hade det kommit mycket vatten på linsen. :/
:) :)
Mäktigt ställe att fota på. :) Mäktigt ställe att fota på. :)
Favvobilden för idag! :D Favvobilden för idag! :D
Lite ovan vid att vara framför kameran sådär. Men jag tror hon trivdes. :) Lite ovan vid att vara framför kameran sådär. Men jag tror hon trivdes. :)
Haha! Haha!
Smile! :D Smile! :D
Sten på sluttningen, som vi helt missade första besöket här. :/ Sånt här är det ju runt hela vulkanen liksom. Men första gången vi var här gick vi bara upp på toppen och sen ner igen. :P Sten på sluttningen, som vi helt missade första besöket här. :/ Sånt här är det ju runt hela vulkanen liksom. Men första gången vi var här gick vi bara upp på toppen och sen ner igen. :P
Hannu närmar sig för closeups! Hannu närmar sig för closeups!
Love Nature! <3 Love Nature! <3

Direct link:
http://dayviews.com/koogan/2018/1/16/