Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

August 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
1
3
6
8
9
17
18
19
20
22
23
25
28
29
30
31
 
 
 
 

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
10
11
12
13
14
19
20
21
24
25
26
27
 
 

August 2017

Plockade in en gammal spis från laggårn och putsade upp, den blev perfekt till Holger att leka med :) Plockade in en gammal spis från laggårn och putsade upp, den blev perfekt till Holger att leka med :)
Nu när vi köpt spånhyvel är det väl lika bra att fixa till ett litet verkstadshörn också i laggårn då... Karin tvättade och målade väggarna. Nu när vi köpt spånhyvel är det väl lika bra att fixa till ett litet verkstadshörn också i laggårn då... Karin tvättade och målade väggarna.
Fick ett fint och passande proppskåp som en granne skulle kasta bort. Var ju perfekt i snickeriet som på grund av ett spånsugsinköp började byggas i laggårn. Fick ett fint och passande proppskåp som en granne skulle kasta bort. Var ju perfekt i snickeriet som på grund av ett spånsugsinköp började byggas i laggårn.
Hyvlade lite virke till taktstolar som Karin börjat såga i. Hyvlade lite virke till taktstolar som Karin börjat såga i.
Slipen fick en egen liten hylla. Slipen fick en egen liten hylla.
Jag började jobba idag, Karin målade dörren till hönshuset :) Jag började jobba idag, Karin målade dörren till hönshuset :)
Det piper under hönan idag :D En verkar inte ha klarat sig ur ägget, undrar hur många det är som piper då? Det piper under hönan idag :D En verkar inte ha klarat sig ur ägget, undrar hur många det är som piper då?
Gick på promenad idag, en granne ska avverka lite. Gick på promenad idag, en granne ska avverka lite.
Sen gick vi och tittade lite på alla vindsnurrorna i horisonten. Sen gick vi och tittade lite på alla vindsnurrorna i horisonten.
Börjar bli målat nu. Börjar bli målat nu.
Får måla det här till kvällen. Får måla det här till kvällen.
Idag vågade sig det som pep fram ^^ Idag vågade sig det som pep fram ^^
Idag tog vi en SAAB-tur i det fina vädret. Idag tog vi en SAAB-tur i det fina vädret.
Detta kan ju förklara varför vissa grejor i gäststugan inte funkar >< Detta kan ju förklara varför vissa grejor i gäststugan inte funkar ><
Hittade dessa bakom laggårn idag :) Hittade dessa bakom laggårn idag :)
Dom är visst från 1953, samma år som Coca-Cola lanserades i Sverige :D Dom kanske är värda något? Dom är visst från 1953, samma år som Coca-Cola lanserades i Sverige :D Dom kanske är värda något?
Sökte lite och det var visst en liten skatt jag hittat under mossan :P Sökte lite och det var visst en liten skatt jag hittat under mossan :P
Idag var vi i Nora och åkte ånglok. Idag var vi i Nora och åkte ånglok.
Var ett rätt stort lok som drog oss. Var ett rätt stort lok som drog oss.
När vi kom hem sprang Holger till laggårn och hittade ett par diskhandskar. Med dom så började han stapla in ved i vedboden, nu fick det vara slut på lek och trams för idag! När vi kom hem sprang Holger till laggårn och hittade ett par diskhandskar. Med dom så började han stapla in ved i vedboden, nu fick det vara slut på lek och trams för idag!
Tänkte göra lite bättre grusplan bakom laggårn men då måste nog den stora granen bort. Tänkte göra lite bättre grusplan bakom laggårn men då måste nog den stora granen bort.
Verkar som nån bor bredvid, är det grävling? Verkar som nån bor bredvid, är det grävling?
Då var den nere då! Då var den nere då!
Rätt så mycket grenar på fristående granar. Rätt så mycket grenar på fristående granar.
Är mindre på den som stått bakom :D Är mindre på den som stått bakom :D

Loading more images...