Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

June 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

July 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

25 June 2016

det är så skönt att aldrig vakna bakfull nu för tiden. åkte in till mölndal innan besökstiden började (bussen går en gång i halvtimmen) och gick runt och fotade lite. jag ska upp till kvarnb det är så skönt att aldrig vakna bakfull nu för tiden. åkte in till mölndal innan besökstiden började (bussen går en gång i halvtimmen) och gick runt och fotade lite. jag ska upp till kvarnb
mölndal mölndal
mölndal mölndal
mölndal mölndal
mölndal mölndal
mölndal mölndal
Joakim fyller 34 <3 Jag åkte till sjukhuset med paket och hans föräldrar hade precis varit där med lite marsipanbakelsebitar. Sedan kollade vi Scrubs som vanligt. Joakim fyller 34 <3 Jag åkte till sjukhuset med paket och hans föräldrar hade precis varit där med lite marsipanbakelsebitar. Sedan kollade vi Scrubs som vanligt.
Den friska handen, men högerhanden/armen ser mycket bättre ut nu än innan. De har kunnat sy ihop allt i armen så nu kan han fokusera på rehabilitering. Den friska handen, men högerhanden/armen ser mycket bättre ut nu än innan. De har kunnat sy ihop allt i armen så nu kan han fokusera på rehabilitering.
frölunda frölunda
frölunda frölunda
frölunda frölunda
frölunda frölunda

Direct link:
http://dayviews.com/legobit/2016/6/25/