Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

September 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
13
14
15
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
 
 

October 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31
 
 
 
 
 
 

September 2017

"Tidigt i våras, när alla blommor blommade så vackert i solen, vaknade också den här lilla knoppen och tittade fram. Den längtade och längtade, för den ville nog också blomma, som de andra. M "Tidigt i våras, när alla blommor blommade så vackert i solen, vaknade också den här lilla knoppen och tittade fram. Den längtade och längtade, för den ville nog också blomma, som de andra. M
Mera solros Mera solros
Ytterligare solros Ytterligare solros
Äntligen tomater! Äntligen tomater!
I år firade vi Linneas födelsedag helgen efteråt med att måla hennes hus! I år firade vi Linneas födelsedag helgen efteråt med att måla hennes hus!
Och här provar Hanna på maskinen som hyrts in över helgen för att göra målandet lite enklare. Och här provar Hanna på maskinen som hyrts in över helgen för att göra målandet lite enklare.
Vi använde också gamla hederliga stegar! Vi använde också gamla hederliga stegar!
Och här är det Erik som testar på hur det är att vara målare. Och här är det Erik som testar på hur det är att vara målare.
... ...
... ...
Flickorna var också med under lördagen. Flickorna var också med under lördagen.
... ...
Björn och Ellinor. Björn och Ellinor.
Jill och Linnea. Jill och Linnea.
Alla ville ju delta i måleriet. Alla ville ju delta i måleriet.
Jill och Veronica. Jill och Veronica.
... ...
... ...
... ...
Här är det Jills tur att delta. Här är det Jills tur att delta.
Hanna. Hanna.
Hanna använde hellre den gamla hederliga stegen. Men maskinen var ju förvisso ändå upptagen. Hanna använde hellre den gamla hederliga stegen. Men maskinen var ju förvisso ändå upptagen.
T-shirten Veronica har på sig har antagligen även jag haft på mig någon gång under mitten av 70-talet. T-shirten Veronica har på sig har antagligen även jag haft på mig någon gång under mitten av 70-talet.
Björn och Jill. Björn och Jill.
Veronicas tur. Veronicas tur.

Loading more images...