Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

October 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

November 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

6 October 2016

Sol, fortfarande blåsigt och +12. Sol, fortfarande blåsigt och +12.
. .
Håll i hatten ! Det ska fortsätta blåsa. Håll i hatten ! Det ska fortsätta blåsa.
Gjorde en @MiaL. Svarta kedjor mm ska nu få silverfärg igen. Gjorde en @MiaL. Svarta kedjor mm ska nu få silverfärg igen.
Stenarna fick hänga utanför så de inte skulle spricka av värmen. Folie, bakpulver och hett vatten Stenarna fick hänga utanför så de inte skulle spricka av värmen. Folie, bakpulver och hett vatten
Nja efter att ha gjort det 2 gånger och gått lös lite med stålull så blev det ok.. Men kragknapps gubben "nyfiken", blev inte ren. Nja efter att ha gjort det 2 gånger och gått lös lite med stålull så blev det ok.. Men kragknapps gubben "nyfiken", blev inte ren.
Då upptäcks det att en silver kedja har liksom ändrat färg till koppar! Då upptäcks det att en silver kedja har liksom ändrat färg till koppar!
Men vilken fest rådjuren har haft då! :( Men vilken fest rådjuren har haft då! :(
Firar 10 år på BDB Detta var min första bild som jag lade upp. Vilken var din?? Och hur länge har du varit med? Firar 10 år på BDB Detta var min första bild som jag lade upp. Vilken var din?? Och hur länge har du varit med?
Godnatt! Godnatt!

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2016/10/6/