Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

December 2016

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9 December 2016

Idag var det så mörkt innan vi stack hemifrån så ingen morgonbild togs. Men vi hade sol och +8 Idag var det så mörkt innan vi stack hemifrån så ingen morgonbild togs. Men vi hade sol och +8
Resan gick till det gigantiska sjukhuset Huddinge. Utrustade med kartor och invigningen av min nya rullstol och ute i god tid gick det bra! Resan gick till det gigantiska sjukhuset Huddinge. Utrustade med kartor och invigningen av min nya rullstol och ute i god tid gick det bra!
Sjuuukt långa korridorer! Vi kollade hur många som jobbade här och på Karro i Solna 15 000 pers!!! Och jag undrar hur SD-nissarna gör när de blir sjuka, det är väldigt många utrikes födda so Sjuuukt långa korridorer! Vi kollade hur många som jobbade här och på Karro i Solna 15 000 pers!!! Och jag undrar hur SD-nissarna gör när de blir sjuka, det är väldigt många utrikes födda so
Märklig firma, när vi sökte på den så kom den inte upp och hade hemligt telefonnummer??? Märklig firma, när vi sökte på den så kom den inte upp och hade hemligt telefonnummer???
Varsågod dåra hoppas att det smakade och att du gjorde ett bättre jobb efter detta. Varsågod dåra hoppas att det smakade och att du gjorde ett bättre jobb efter detta.
Godnatt! Godnatt!

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2016/12/9/