Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 

January 2017

Tjoho! Sol och +4. Tjoho! Sol och +4.
. .
Det blev lite tittande på gamla bilder. Här är vi med klassen på Bromma. Ett obligatoriskt besöksmål för oss som gick i skolan i Solna. Undertecknad står med huvudet på sned i svart basker oc Det blev lite tittande på gamla bilder. Här är vi med klassen på Bromma. Ett obligatoriskt besöksmål för oss som gick i skolan i Solna. Undertecknad står med huvudet på sned i svart basker oc
Läste i AB om en bok som Jan Guillous skrivit men inte gett ut. http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/J88K4/ali-q-manga-svenska-flickor-vill-ha-en-small-av-mig Då kom det många minnen i retur. D Läste i AB om en bok som Jan Guillous skrivit men inte gett ut. http://www.aftonbladet.se/nyheter/krim/a/J88K4/ali-q-manga-svenska-flickor-vill-ha-en-small-av-mig Då kom det många minnen i retur. D
GOD NATT ! GOD NATT !
Ett tunt lager med snö, fört sol sedan mulnade det på -2 Ett tunt lager med snö, fört sol sedan mulnade det på -2
. .
Nu är glada julen slut! Nu är glada julen slut!
Godnatt ! Godnatt !
-9 på morgonen. Mest sol -4 -9 på morgonen. Mest sol -4
. .
Godnatt ! Godnatt !
Jaha, riktigt blåsigt och mer snö +3 Jaha, riktigt blåsigt och mer snö +3
*** ***
* *
Godaste julklappen! 2 stycken har tagit slut, får se hur länge dessa klarar livhanken. Godaste julklappen! 2 stycken har tagit slut, får se hur länge dessa klarar livhanken.
Nu när det blev kallt kom sötaste favorit fågeln Stjärtmesen och var hungrig. Nu när det blev kallt kom sötaste favorit fågeln Stjärtmesen och var hungrig.
" "
" "
Blåmes och Talgoxe är annars de som är på besök mest. Blåmes och Talgoxe är annars de som är på besök mest.
" "
" "
GODNATT ! GODNATT !
Svinkallt! halvsoligt -7. Svinkallt! halvsoligt -7.
. .

Loading more images...