Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

January 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

February 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 

30 January 2017

Sol och +2. Loke sjuk, har svårt att andas. Först till vår lokale veterinär sedan fick han åka vidare till Bagarmossen. 2dl vätska tappades ur honon som tröck på hjärta och lungor. Han får v Sol och +2. Loke sjuk, har svårt att andas. Först till vår lokale veterinär sedan fick han åka vidare till Bagarmossen. 2dl vätska tappades ur honon som tröck på hjärta och lungor. Han får v
. .
Ett nytt kött, "fläskmästarbit", som inte jag hört talas om!? Ett nytt kött, "fläskmästarbit", som inte jag hört talas om!?
Loke och hans syster Tindra föddes 29/10-2008 Loke och hans syster Tindra föddes 29/10-2008
Loke bäbis, hette då "den lille svarta". Loke bäbis, hette då "den lille svarta".
Tindra och Loke. Tindra och Loke.
Loke var ett tag väldigt intresserad av naturprogrammen som Martin Emtenäs hade, när han stutade, slutade Loke att titta. Loke var ett tag väldigt intresserad av naturprogrammen som Martin Emtenäs hade, när han stutade, slutade Loke att titta.
Loke ♥ husse = sant! Loke ♥ husse = sant!
Loke firar sin fjärde födelsedag 2012 Loke firar sin fjärde födelsedag 2012
Han kunde se lite sur ut när han inte fick någon smakbit. Han kunde se lite sur ut när han inte fick någon smakbit.
OST! det bästa som finns och ljudet av ostlådans lock var det bästa ljudet. OST! det bästa som finns och ljudet av ostlådans lock var det bästa ljudet.
Charmtroll. Charmtroll.
Nåja............. Nåja.............
Detta får bli den sista GODNATT bilden med Loke ♥♥ Han hade ett medfött hjärtfel. Och på Bagarmossen fick han ligga i ett syrgastält och ultraljudet visade att han hade vätska mellan hjärta Detta får bli den sista GODNATT bilden med Loke ♥♥ Han hade ett medfött hjärtfel. Och på Bagarmossen fick han ligga i ett syrgastält och ultraljudet visade att han hade vätska mellan hjärta

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2017/1/30/