Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

December 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

7 December 2017

...........men när jag lyckades lämna den goa varma sängen var det lite skillnad +2 ...........men när jag lyckades lämna den goa varma sängen var det lite skillnad +2
. .
. .
Denna tandkräm är ett skämt, krämen är så lös att den rinner av borsten innan en hinner få den in i truten! Dessutom verkar det ha slipmedel eller om det är mikroplaster? Denna tandkräm är ett skämt, krämen är så lös att den rinner av borsten innan en hinner få den in i truten! Dessutom verkar det ha slipmedel eller om det är mikroplaster?
Jag hotade grabbarna med att om jag inte fick några önskelistor, så skulle de få reflexer i julklapp! Det Funkade! Det märkliga var att bägge 2 önskade sig strumpor! Är det ett skämt eller b
Njae någon morgon bild blev det väl inte riktigt, mulet, lite regn och +6. Njae någon morgon bild blev det väl inte riktigt, mulet, lite regn och +6.
. .
/// ///
Ändå fler nya vänförfrågningar dök upp under dagen??! Ändå fler nya vänförfrågningar dök upp under dagen??!
?? ??
Svinhalt på vägen, så vi fick sandat. Svinhalt på vägen, så vi fick sandat.
Mina nya fina japanska akvarell färger kom som jag köpt från ebay. Det kostar att ligga på topp. Ändå är det nog halva priset mot vad en får betala här, om de ens finns. :) Mina nya fina japanska akvarell färger kom som jag köpt från ebay. Det kostar att ligga på topp. Ändå är det nog halva priset mot vad en får betala här, om de ens finns. :)

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2017/12/7/