Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

1 June 2017

Fiiint och blåsigt! +12 Fiiint och blåsigt! +12
. .
Vi har köpt en ny kattlucka för att fåglarna inte ska flyga in på verandan. Den gamla var trasig och hade ingen lucka. Vi har köpt en ny kattlucka för att fåglarna inte ska flyga in på verandan. Den gamla var trasig och hade ingen lucka.
Då kommer den knäppaste och pickar på luckan och tror att han har en rival!!! Då kommer den knäppaste och pickar på luckan och tror att han har en rival!!!
:D :D
Kul pelargon Kul pelargon
. .
Hur kan de göra sådana flaskor ? De ser ju ut som någon go´dricka, jag trodde det var läst tills jag såg tillverkaren. Hur ska små barn förstå?? :( Hur kan de göra sådana flaskor ? De ser ju ut som någon go´dricka, jag trodde det var läst tills jag såg tillverkaren. Hur ska små barn förstå?? :(
Dagens Tuss bild. Dagens Tuss bild.
Vi slutar sända alla kanaler som levereras av Discovery 8 juni: Kanal 5 Kanal 9 Kanal 11 Eurosport 1 Eurosport 2 Discovery Channel Discovery Science Discovery World Discovery ID TLC Animal Planet Me Vi slutar sända alla kanaler som levereras av Discovery 8 juni: Kanal 5 Kanal 9 Kanal 11 Eurosport 1 Eurosport 2 Discovery Channel Discovery Science Discovery World Discovery ID TLC Animal Planet Me
Skabb räv i sikte :( Skabb räv i sikte :(
Så ledsamt att de aldrig blir av med sjukdomen :( Så ledsamt att de aldrig blir av med sjukdomen :(
Hej då. Hej då.
Mördar katten hade full koll på räven! Mördar katten hade full koll på räven!

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2017/6/1/