Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

June 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 

July 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

23 June 2017

Solig start +17. Mulnade på och regn på natten. 8 mm. Ha en riktigt bra midsommar helg. Solig start +17. Mulnade på och regn på natten. 8 mm. Ha en riktigt bra midsommar helg.
. .
. .
Med tröja på kunde lunchen avnjutas ute under sommartältet. Sill, färsk potatis, romsås och västerbottenspaj som Jenny gjort. Med tröja på kunde lunchen avnjutas ute under sommartältet. Sill, färsk potatis, romsås och västerbottenspaj som Jenny gjort.
Och en liten knapp till. Och en liten knapp till.
Svårt att tro att det är midsommar, vädret är väldigt bra. Svårt att tro att det är midsommar, vädret är väldigt bra.
Gänget somnade in på eftermiddagen. Gänget somnade in på eftermiddagen.
Jenny bröd på en mojito. Jenny bröd på en mojito.
Middagen intogs på verandan. Det började mulna på och tempen sjönk. Middagen intogs på verandan. Det började mulna på och tempen sjönk.
Grillad halloumi, potatissallad, ägghalvorna som vi glömde till sillen, chilimajonäs, rödkåls sallad, grillade champinjoner Grillad halloumi, potatissallad, ägghalvorna som vi glömde till sillen, chilimajonäs, rödkåls sallad, grillade champinjoner
Och så klart, jordgubbar och grädde. Och så klart, jordgubbar och grädde.
Och så fick vi äntligen kaffe. Och så fick vi äntligen kaffe.
Lite kvällsvärme. Lite kvällsvärme.

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2017/6/23/