Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons
Sign up!

March 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 

April 2018

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

8 March

En g r å dag En g r å dag
- -
- -
0 tycket denna app att det var och den stämde bäst, för en gång skull. 0 tycket denna app att det var och den stämde bäst, för en gång skull.
Husse lämnade sin stol tillfälligt och blev av med den i många sov timmar. Husse lämnade sin stol tillfälligt och blev av med den i många sov timmar.
Så var han här och mumsade. Så var han här och mumsade.
Snö fall. Snö fall.
Jo på här kan det se ut i Halmstad med omnejd! En stänger av webb kamerorna under sommaren så kan @Enklabilder påstå att de har sommar jämt! HAHAHA Jo på här kan det se ut i Halmstad med omnejd! En stänger av webb kamerorna under sommaren så kan @Enklabilder påstå att de har sommar jämt! HAHAHA
När en sovit länge är det torrt i truten. När en sovit länge är det torrt i truten.
Vi firade en dagsfärskt pensionär lite lätt med sushi och kladd kaka! Vi ska ta en bättre fest i vår då hans barn får vara med :) Vi firade en dagsfärskt pensionär lite lätt med sushi och kladd kaka! Vi ska ta en bättre fest i vår då hans barn får vara med :)
Gratulant! Gratulant!
Gratulant! Och detta partajande gjorde ju att vi missade Antikrundan! :´( Gratulant! Och detta partajande gjorde ju att vi missade Antikrundan! :´(

Direct link:
http://dayviews.com/masart/2018/3/8/