Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

March 2013

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
8
10
15
18
20
21
22
23
25
26
30
 

April 2013

M
T
W
T
F
S
S
2
3
4
5
10
12
13
16
22
23
24
29
 
 
 
 
 
 

March 2013

Elias och jag gick iväg och handlade frukost på ett närbeläget bageri som hade "riktigt bröd". Såå gott! Notera adressen! Elias och jag gick iväg och handlade frukost på ett närbeläget bageri som hade "riktigt bröd". Såå gott! Notera adressen!
Elias poserar med frukosten på vår veranda. Elias poserar med frukosten på vår veranda.
Tilda och Manfred hugger in buffén. Tilda och Manfred hugger in buffén.
Jag smuttar på mitt morgonte på verandan i Hua Hin. Jag smuttar på mitt morgonte på verandan i Hua Hin.
Efter frukosten slog barnen till på en ridtur nere på stranden. Efter frukosten slog barnen till på en ridtur nere på stranden.
Det rids på stranden. Det rids på stranden.
Sen hängde vi i vattenbrynet. Sen hängde vi i vattenbrynet.
Strandhäng. Strandhäng.
Mer strandhäng. Mer strandhäng.
En liten krabba jobbar på sitt hål och bär ut sand och lägger som små kulor i formationer. En liten krabba jobbar på sitt hål och bär ut sand och lägger som små kulor i formationer.
Stranden i Hua Hin. Stranden i Hua Hin.
Ehrm... Båda barnen blev akut kissnödiga. Det fick lösas på detta sätt. Ehrm... Båda barnen blev akut kissnödiga. Det fick lösas på detta sätt.
Två krabbor fightas om en bit bläckfisk. Två krabbor fightas om en bit bläckfisk.
Den här hunden låg och verkade ha det riktigt bra i strandkanten. Den här hunden låg och verkade ha det riktigt bra i strandkanten.
Elias poserar framför en av kitesurfingbaserna. Elias poserar framför en av kitesurfingbaserna.
Lite poolhäng hann vi med den här dagen också. Lite poolhäng hann vi med den här dagen också.
Fina Tilda har pyntat sig med en blomma och är redo för att gå ut och äta. Fina Tilda har pyntat sig med en blomma och är redo för att gå ut och äta.
Det var inte mycket som skvallrade om vilken veckodag det var under vår resa, men varje fredag hämtade vi hem ett avsnitt av Gladiatorerna och tittade på. Det var inte mycket som skvallrade om vilken veckodag det var under vår resa, men varje fredag hämtade vi hem ett avsnitt av Gladiatorerna och tittade på.
Fredagsmys med Gladiatorerna! Fredagsmys med Gladiatorerna!
Manfred och Tilda styr stegen mot en dag vid poolen. Manfred och Tilda styr stegen mot en dag vid poolen.
Allt badande under thailandsvistelsen har gjort barnen riktigt vattenvana och de har börjat göra några tappra försök att simma utan armpuffar. Allt badande under thailandsvistelsen har gjort barnen riktigt vattenvana och de har börjat göra några tappra försök att simma utan armpuffar.
Simträning i poolen. Det går framåt. Simträning i poolen. Det går framåt.
Mer simträning. Några meter klarar de att ta sig fram för egen maskin med någon slags hundsim. Mer simträning. Några meter klarar de att ta sig fram för egen maskin med någon slags hundsim.
På kvällen gick vi till nattmarknaden i Hua Hin. Bredvid låg den här trevliga kombinerade frisersalongen och karaokeinrättningen. På kvällen gick vi till nattmarknaden i Hua Hin. Bredvid låg den här trevliga kombinerade frisersalongen och karaokeinrättningen.
Manfred och Elias gick på restaurang och åt något västerländskt medan Tilda och jag kastade oss ut bland matstånden på nattmarknaden och slog till på lite av varje. Manfred och Elias gick på restaurang och åt något västerländskt medan Tilda och jag kastade oss ut bland matstånden på nattmarknaden och slog till på lite av varje.

Loading more images...