Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Annons

Publish photos. As many as you want to. For free.

You can publish and share as many photos as you like to on Dayviews. You keep your rights to what you publish, and it's free. Sign up.
Kontakt
Är det någon som beter sig otrevligt eller har du tappat bort lösenordet eller liknande? Vänd dig till vårt supportformulär så hjälper vi dig. Annars har vi flertalet administratörer och moderatorer du kan kontakta angående innehållet på sajten.

Administratörer

AndyCold

Community Manager

  AndyCold är Community Manager på sajten, vilket betyder att han är anställd hos Dayviews för alla er medlemmars skull. Han har hand om sajtens form, funktion och framtida utveckling. Om det inte är ett supportärende så kan man alltid höra av sig till AndyCold, så kommer han att försöka hjälpa dig.

Är du också intresserad av att bli moderator? Är du myndig så är det bara att PM:a och berätta varför du borde vara moderator.

Moderatorer

Alla moderatorer hjälps åt med att bedriva supporten för er medlemmar. Detta innebär att de tar hand om alla anmälningar som inkommer på bilder, PM, foruminlägg och liknande. De har även hand om vanliga supportfrågor. Utöver det så har alla egna uppgifter som de sysslar med.