Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

April 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
 

May 2017

M
T
W
T
F
S
S
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 

April 2017

Flög från Bromma. Vid mellanlandningen i Bryssel bytte vi till detta plan. Det var döpt till Rackham. Flög från Bromma. Vid mellanlandningen i Bryssel bytte vi till detta plan. Det var döpt till Rackham.
Utsikten från balkongen på hotellet i Cascais. Rätt ok. Ca 20 grader, klart trevligare än snögloppet hemma. Utsikten från balkongen på hotellet i Cascais. Rätt ok. Ca 20 grader, klart trevligare än snögloppet hemma.
Några minuters promenad från hotellet finns Boca do Inferno. Lite härliga klippformationer. Några minuters promenad från hotellet finns Boca do Inferno. Lite härliga klippformationer.
Boca do Inferno Boca do Inferno
Boca do Inferno Boca do Inferno
Välputsade fasader i kvarteren där jag bor. Välputsade fasader i kvarteren där jag bor.
Cascais Cascais
Idag åkte jag till Sintra. Idag åkte jag till Sintra.
I Sintra har de konst på några av trottoarerna. I Sintra har de konst på några av trottoarerna.
En tidigare kung i Portugal kom på att det vore mysigt med ett sommarställe, gärna högt upp ovanför Sintra. Jag åkte upp med denna tuk-tuk. Vi var 5 passagerare plus föraren och det var svinbra En tidigare kung i Portugal kom på att det vore mysigt med ett sommarställe, gärna högt upp ovanför Sintra. Jag åkte upp med denna tuk-tuk. Vi var 5 passagerare plus föraren och det var svinbra
Nu visade det sig att det fortfarande var en bit kvar, tokbrant att gå. Man kunde tydligen ta en buss upp men det missade jag. Här passade jag på att ta en bild så att jag fick anledning att vila Nu visade det sig att det fortfarande var en bit kvar, tokbrant att gå. Man kunde tydligen ta en buss upp men det missade jag. Här passade jag på att ta en bild så att jag fick anledning att vila
Det var ganska många som gått (eller fuskat med bussen) upp till slottet. Det var ganska många som gått (eller fuskat med bussen) upp till slottet.
Ovanligt färgglatt för att vara ett slott. Ovanligt färgglatt för att vara ett slott.
Man ser till Atlanten härifrån. Och till Lissabon om man kollar åt andra hållet. Man ser till Atlanten härifrån. Och till Lissabon om man kollar åt andra hållet.
I Portugal gillar man kakel. I Portugal gillar man kakel.
Då jag läskade mig med en kaffe upptäckte jag att det stod en farbror på en sten en bra bit bort. Då jag läskade mig med en kaffe upptäckte jag att det stod en farbror på en sten en bra bit bort.
Från Sintra tog jag mig ungefär så långt västerut man kan komma i fastlandseuropa, Cabo da Roca. Även här slapp jag vara ensam. Från Sintra tog jag mig ungefär så långt västerut man kan komma i fastlandseuropa, Cabo da Roca. Även här slapp jag vara ensam.
Cabo da Roca Cabo da Roca
Fina vyer. Kollar man lite snett åt vänster så är Amerika nästa stopp. Fina vyer. Kollar man lite snett åt vänster så är Amerika nästa stopp.
På väg tillbaka till Cascais så höll jag mig till vägen närmast havet (så klart) och efter ett tag fick jag misslyckad-snöröjning-i-Solna-vibbar. Men här var det sanddrivor i stället. På väg tillbaka till Cascais så höll jag mig till vägen närmast havet (så klart) och efter ett tag fick jag misslyckad-snöröjning-i-Solna-vibbar. Men här var det sanddrivor i stället.
Tydligen är det poppis att surfa här. Tydligen är det poppis att surfa här.
Ett hotell med bra läge och många avsatser. Ett hotell med bra läge och många avsatser.
Tillbaka i Cascais. Mitt i centrum finns ett annat hotell med bra läge. Tillbaka i Cascais. Mitt i centrum finns ett annat hotell med bra läge.
Den här har antagligen nån mening men jag vet inte riktigt vad. Den här har antagligen nån mening men jag vet inte riktigt vad.
Cascais Cascais

Loading more images...