Som besökare på Dayviews samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
Forgotten password?
  • Logga in med
Tekniskt fel pågår. På grund av att en server kraschat är det vissa problem att ladda upp bilder. Flera äldre bilder har även försvunnit till följd av detta, vilket vi beklagar. Vi arbetar för att få igång det så snart som möjligt.
Annons
Sign up!

December 2017

M
T
W
T
F
S
S
 
 
 
 
11
15
 

January 2018

M
T
W
T
F
S
S
7
8
9
18
28
30
31
 
 
 
 
 

25 December 2017

Snel hest. Snel hest.
Trista hästar, tyckte mor. Äh, de orkar väl inte med att en massa svennar ska dra förbi och snacka med dom hela tiden. Trista hästar, tyckte mor. Äh, de orkar väl inte med att en massa svennar ska dra förbi och snacka med dom hela tiden.
Hoppsan. Hoppsan.
A man called horse. A man called horse.
Mannen som kunde tala med hästar. Mannen som kunde tala med hästar.
Hönorna med rejäla fjäderdräkter och byxor. Jag gillar när de går runt i hela parken. Det gör nog de också. Ibland springer dom bredvid varandra, ute i parken. Hönorna med rejäla fjäderdräkter och byxor. Jag gillar när de går runt i hela parken. Det gör nog de också. Ibland springer dom bredvid varandra, ute i parken.
Ledsen Nissan 200 SX. Inte redo för Gran Turismo. Ledsen Nissan 200 SX. Inte redo för Gran Turismo.
Filmtitel: 88 minutes Regissör: Jon Avnet Filmår: 2007 Produktionsland: Tyskland, USA, Kanada Så här i ett tag efterhand känns den här filmen mer godkänd, en tvåa kanske. Men så här skre Filmtitel: 88 minutes Regissör: Jon Avnet Filmår: 2007 Produktionsland: Tyskland, USA, Kanada Så här i ett tag efterhand känns den här filmen mer godkänd, en tvåa kanske. Men så här skre
Tråkig häst, tyckte mamma. Tråkig häst, tyckte mamma.
Hönorna med baggykläder. Hönorna med baggykläder.

Direct link:
http://dayviews.com/rawnerd/2017/12/25/